Samsung’dan Yeni Notebook 9 Pro!

Samsung’un en yeni dizüstü notebook bilgisayarı olan Notebook 9 Pro iki ayrı versiyon olarak gelecek. Ayrıca bu notebook ekranı 360 derece döndürerek tablet olma özelliğini de barındırıyor. Samsung Galaxy Note serisinde olan S Pen bu bilgisayarda mevcut.

Çizimlerini rahatlıkla yapabileceğiniz basınca duyarlı özelliği ile adeta gerçek bir kalem gibi. Bu bilgisayarın 2 versiyonu var ve bu iki versiyonunda da dokunmatik ekrana sahip. Bilgisayarda iki versiyonunda da İntel’in 7. Nesil olan Core İ7 yer alıyor. 15 inç olan notebook da 16 GB RAM ve AMD Radeon 540 ekran kartı bulunuyor. Eğer bu özellikler benim için yüksek derseniz ikinci versiyonunda, 13 inç bir ekrana sahip ve 8 GB RAM bulunuyor.

Samsung Notebook 9 Pro ile yüksek grafik istemeyen küçük oyunları ve fotoğraf düzenleme programlarınızı kullanabilirsiniz. Taşınabilir hafif kompakt bir tasarım olması da kullanılabilirliği arttırıyor.

13 inç ekrana sahip olan versiyonda 1080p Full HD bir ekran yer alıyor ama bu ekranın bir diğer özelliği 1080p bir çözünürlükten daha net olması. Neredeyse 4K kalitede olan ekran sizi fazlasıyla memnun edecektir. Ekranın küçük olması sebebiyle pil tüketimi de diğer versiyona göre oldukça az olacaktır.

Fiyat olarak 1.450-1.500 dolar civarı olacağı biliniyor. Ama bu konuda resmi bir açıklama henüz yok. MacBook Pro gibi alternatif daha uygun fiyatlı bir Notebook arıyorsanız gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir