Samsung Galaxy J7 IMEI Nasıl Değiştirilir?

Replika bir Samsung Galaxy J7 cihazınız varsa, bu cihazınızın kolaylıkla IMEI kodunu değiştirebilirsiniz. Basit bir kod kullanarak bu işlemi gerçekleştirmek gerçekten çok basit. Peki bunu yaparken hangi yolları izleyeceğiz ve hangi kodu kullanacağız?

Samsung Galaxy J7 IMEI Değiştirme Kodu

İlk olarak, kullanmadığınız bir telefonun IMEI kodunu bulmalısınız ve bir kenara not etmelisiniz. Çünkü kullanmadığınız telefonun IMEI kodunu, J7 cihazınıza tanımlamanız gerekecek. 15 haneli kodu kenara not ettikten sonra, J7 cihazınızdan Engineer Mode menüsüne girmelisiniz. Bunu yapabilmek için telefonunuzun arama kısmına *#112# yazıp arama tuşuna basmalısınız. Karşınıza gelen ekrandan GPRS menüsüne giriş yapın ve ekranda IMEI yazan alana, diğer cihazdan edindiğiniz 15 haneli IMEI numarasını yazarak Write IMEI seçeneğine dokunun. Karşınıza gelen onay ekranında da OK seçeneğine dokunun ve işlemi bitirin.

Son olarak cihazınızın kapatın ve yeniden açın. Yeniden açılan cihazınızda, artık yeni IMEI kodunuz tanımlı olacak. Girdiğiniz kodu sorgulayabilmek için de, *#06# tuşlamasını yapabilirsiniz.

You may also like...

5 Responses

  1. Seyhan dedi ki:

    Yaptim bn ama agda kayitli degil diyor

  2. Baran dedi ki:

    Yapıyorum ama ağda kayıtlı değil diyor

  3. bekir dedi ki:

    YAPIYORUM AMA HEP AĞDA KAYITLI DEĞİL DİYOR J7 2016 ÇİFT SİM KARTLI

  4. ELNURA PACHALOVA dedi ki:

    Yaptım ama doğrulamıyo

  5. aho dedi ki:

    İşe yaramıyor Çöp

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir