Samsug Galaxy S7 Edge IMEI Nasıl Değiştirilir?

Replika olarak elinize geçen bir Samsung Galaxy S7 Edge cihazınız varsa, bu cihazınıza kolaylıkla dakikalar içerisinde yeni bir IMEI kodu atabilirsiniz. IMEI kodunu atabilmek için, birkaç basit yol izlemeniz gerekecek.

Samsung Galaxy S7 Edge IMEI Kodu

Replika cihazınıza IMEI atabilmek için, elinizde bir başka kullanmadığınız cihazın IMEI kodu olmak zorunda. Kullanmadığınız cihazınızdan aldığınız 15 haneli kodu ilk olarak bir kenara not edin. Daha sonra S7 Edge cihazınızın arama kısmına gelerek *#*#789789#*#* veya *#*#8899#*#* kodlarından birini tuşlayarak arama tuşuna basın. Karşınıza gelen  ekrandan Switch bölümüne girerek telefonunuzun açılış ekranını da seçebilirsiniz.

Telefonunu IMEI kodunu değiştirebilmek için karşınızdaki menülerden ilk olarak Tools sekmesini açın. Daha sonra yeni pencereden Write IMEI seçeneğine dokunun ve açılan kutucuğa diğer cihazdan aldığınız 15 haneli IMEI kodunu girin. Son olarak Write IMEI butonuna dokunun ve bekleyin. Biraz bekledikten sonra cihazınızı IMEI kodunun değiştiğine dair bir başlık gelecektir. Bu başlığı OK seçeneğiyle onaylayın ve daha sonra cihazınızın yeniden başlatarak, sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edin.

 

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir