Özel Fatih Alarko Teknik Servisi

Kış aylarının gelmesi ile birlikte tüm alanlarda soğuk hava koşullarının etkisi hissedilmeye başlandı. Bu durum kombi cihazlarının gündelik yaşantı içerisinde yoğun olarak kullanılmaya başlanmasına neden oluyor. Yoğun olarak kullanılan ve yıllık periyodik bakımı yaptırılmayan bir kombi kısa süre içerisinde soğuk hava koşulları altında arızalanabilir. Bu yüzden periyodik kombi bakımı için mutlaka Alarko Servis Fatih merkezine başvuru gerçekleştirilmesi gerekir.

Tüm Fatih ilçesi geneline kombi periyodik bakım ve kombi arıza onarım hizmetleri sunan özel servis merkezi sayesinde kombinin her zaman ilk günkü performansında ve güvenirliliğinde çalışması sağlanabiliyor.

Doğalgaz, elektrik ve su gibi doğanın önemli 3 kaynağını kullanarak, yaşam alanlarında ısınma ve sıcak su ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olan kombi teknolojisinde dünyanın en fazla bilinen markası Alarko, her zaman en yüksek kaliteyi tüketicilerine sunuyor.

Ancak temel olarak kombilerin çalışma prensibi gereğince bakıma ihtiyaç duyabildikleri gibi ani elektrik dalgalanmaları, hatalı kullanım veya doğalgaz sorunları gibi pek çok faktöre bağlı olarak arızalanabiliyor. Eğer Alarko kombi arızası söz konusu olduysa bu arıza için bireysel müdahale hem kişisel güvenliği riske atacak hem de basit şekilde çözülebilecek bir kombi arızasının dahi kronik bir arıza haline dönüşmesine yol açabilecektir.

Bu durumda hem onarım maliyetlerinin hem de sürelerinin artış göstermesine neden olabilir. Bu tip durumlar ile karşı karşıya kalmamak adına 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren Alarko Servis merkezine başvuruda bulunulmalıdır.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir