MNG Kargo Çalışma Saatleri 2021

Ülkemizin kargo firmaları arasında ilk sıralarda yer almayı başaran MNG Kargo firmasının, her gönderimizi özenle taşıdığını ve teslimatını yaptığını söyleyebiliriz. Böylesine hızlı çalışan bir firmanın doğal olarak çalışma saatleri, hangi günlerde çalıştığını ve hangi günler kapalı olduğunu merak edebiliyoruz. Bakalım MNG Kargo firmasının çalışma saatleri nasılmış?

MNG Kargo Çalışma Saatleri

MNG Kargo firmasının tüm şubeleri hafta içi her gün sabah 08:30’da faaliyete başlamaktadır. Firmanın tüm şubeleri ise akşam saat 18:00 olunca tamamen faaliyet dışı kalırlar. Şubelerde personel kalmaz ve bu saatten sonra hiçbir şekilde dağıtım gerçekleşmez. Firma hafta sonu olarak  sadece Cumartesi günleri yarım gün olmak üzere hizmet vermektedir. Cumartesi günleri 08:30’da açılan şubeler, öğleden sonra saat 14:00’da kapanır.

MNG Kargo firmasında Pazar günleri daima tatildir ve yarım gün veya tam gün hizmet verilmemektedir.

Firma resmi ve dini bayramlarda çalışmamakla beraber, haftanın 6 günü faaliyet göstermektedir. Ayrıca kargonuzla ilgili bir sorununuz olduğunda şubede kimseyi bulamadıysanız çağrı merkezini arayıp bilgi alabilirsiniz. 444 06 06 veya 0850 222 06 06 numaralı hatlardan yapacağınız çağrılarda MNG Kargo müşteri hizmetleri daima sizlerle iletişim halinde kalacaktır. MNG Kargo müşteri hizmetleri numaraları haftanın 7 günü 24 saati kesintisiz hizmet sağladığı için, her an ulaşabilmeniz mümkün olacaktır.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir