Migros Part Time İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ülkemizin dev market zincirlerinden birisi olan Migros, geçtiğimiz günlerde yeni personel alımı yapacağı için personel çalışma şartlarını ve maaşlarını incelemiştik. Bu sefer de, öğrencilere veya fazla zamanı olmayıp da iş arayan insanlarımıza güzel bir haber vereceğiz. Migros firmasının şubelerinde elbette ki part time olarak da çalışabiliriz. Peki bakalım Migros gibi dev bir firmada part time çalışırsak ne kadar maaş alırız ve hangi şartlarla karşılaşırız?

Migros Part Time Çalışma Şartları

Migros firmasında part time olarak çalışacak personeller hafta içi 18:00 – 22:00 saatleri arasında, Cumartesi günleri 15:00 – 22:00 saatleri arasında ve Pazar günleri 13:30 – 22:00 saatleri arasında işbaşı yapmaktadır. Firmada tüm sendikal haklara sahip olabileceğiniz gibi haftada bir gün izin hakkınız ve Pazar günleri 1 saat yemek molanız olacaktır. Ayrıca normal günler içerisinde de 15 dakikalık yemek ve çay molalarınız bulunacaktır.

Migros Part Time Maaşları

Migros firmasında part time olarak çalışan personeller asgari ücretin yarısını kazanırlar. Ayrıca personellere tahsis edilen multinet benzeri kartlara da her ay düzenli ücret yatırılır. Bu ücretler sadece Migros altyapısında kullanılır ve elektronik, kontör ve sigara alışverişlerinde kullanılmaz.

Ayrıca 3 ayda bir maaşınızın 3/1’ini ikramiye olarak alabileceğiniz gibi yol paranızı da maaşa ek olarak kazanabilirsiniz.

You may also like...

2 Responses

  1. hmdllhky21@hotmail.kom dedi ki:

    büyük avm çalışmak istiyorum kendime güvendiğim içn

  2. hamdullahhmdllhky21@hotmail.kom dedi ki:

    büyük alemde çalışmak istiyorum kendime güvendiğim için

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir