Migros Kasiyer İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Kısa zamanda kendi bünyesinde gelişerek çeşitli alanlarda hizmet vermeye devam eden Migros, tüm illerimizde şubelerini açmıştır. Büyük marketler zincirinden birisi olan firma, daha önce normal personel alımlarını gerçekleştirmişti. Bizler de, sizler için normal standart personellerin çalışma şartlarını ve maaşlarını incelemiştik. Peki Migros firmasında kasiyer olarak çalışan personellerin çalışma şartları ve maaşları nasıldır? Sizler için bu konuyu da inceledik.

Migros Çalışma Şartları

Daha önceden normal personellerin günlük çalışma sürelerinin 8 saat olarak belirlendiğini söylemiştik. Aynı çalışma süresi, yemek ve çay molalarıyla beraber kasiyer saatlerinde de geçerli olacaktır. Ayrıca firma vardiya sistemiyle çalıştığı için bazı zamanlar sabah, bazı zamanlar da öğlen saatlerine işe gelmeniz gerekebilir. Ayrıca kasiyer arkadaşlar arasında yapılan istişare sonucunda bu süreyi siz de kendi aranızda belirleyebilirsiniz.

Migros Maaşları

Migros firmasında yeni işe başlayan tüm kasiyer personeller, asgari ücretten %10 oranında daha fazla maaş almaktadır. Ayrıca firma, normal personellerine prim verirken kasiyerler de bu durumdan faydalanabilmektedir.

Kasiyer olarak çalıştığınız süre boyunca, her 3 ayda bir maaşınızın üçte birini alabiliyorsunuz. Bu durum koşulsuz ve şartsız her 3 ayda bir tekrarlanmaktadır. Ayrıca her ay çeşitli gıda yardımları adı altında, güzel yardımlar da alabileceksiniz.

Son olarak sendikal haklara sahip olabileceğinizi ve firmanın dev bir kurumsallığa sahip olduğunu da söyleyebiliriz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir