Metro Gross İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Yakın zamanda Türkiye’ye gelerek market perakendesi haline gelen Metro Gross, son zamanlarda yaptığı Anka Gross hamlesiyle de kendini bir hayli geliştirdi diyebiliriz. Kısa sürede güzel bir ciro yakalayarak Türkiye genelinde de büyüyen Metro Gross, ülke istihdamına da katkı sağlıyor diyebiliriz. Tabii ki yeni şubelerini açmasına karşın yeni personellerini de arayan Metro Gross, bakalım personellerine ne gibi şartlar sağlıyor ve ne kadar maaş veriyor?

Metro Gross Çalışma Şartları

Metro Gross firmasında ve diğer tüm firmalarda haftalık çalışma süresi kesinlikle 45 saati geçmemelidir. Bu nedenle personellerini günde 7.5 saat çalıştıran Gross Market, aynı zamanda bu sürecin içerisine çay ve yemek molalarını da dahil etmiyor. Ayrıca vardiyalı bir sistemle çalışan Metro Gross firmasında haftalık 1 gün izin hakkınız bulunuyor ve firmada 1 yıllık çalışma sürenizi doldurduğunuzda da 14+2 gün olan yıllık izin hakkınızı talep edebiliyorsunuz.

Metro Gross Maaşları

 

Metro Gross firmasının maaşlarına baktığımız zaman, firmanın personellerine verdiği maaşı asgari ücretin %30 fazlası olarak değerlendirebiliriz. Tabii ki bu maaş, personelin çalışma süresine göre ve pozisyonuna yönelik değişiklikler gösterebiliyor. Ayrıca firmanın, personellerine özel hak edişleri de bulunuyor. Kısacası işe yeni başlayan personel 1650 TL Maaş + 100 TL market yardımı adı altında ödeme almaktadır. Hak edişler ise Prim 275 TL, Market Yardımı 200 TL, Mayıs Ayı Giyim Yardımı 250 TL, Ağustos Ayı Yakacak Yardımı 600 TL, Ramazan, Kurban Bayramı İçin 250 ve Yılbaşı günleri için de 125 TL şeklindedir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir