Magicbor Bitkisel Leke Çıkarıcı

Sprey formuna sahip olan Magicbor, her alanda kaliteli bir temizlik sunan bir üründür. Ürünün bitkisel bir içeriğe sahip olması oldukça olumlu bir özelliktir. Her ortamda kullanılabilen bu ürün, etkili bir temizlik sunmaktadır. Magicbor leke çıkarıcı, etken madde olarak reçineye sahiptir. Su ile seyreltildiğinde yüzey fark etmeksizin her yerde kullanılabilir. İnatçı lekelerin kısa sürede çıkmasını mümkün kılan ürün, temizlik yapılan ortamda ferahlık oluşmasını sağlar.

Magicbor bitkisel bir içeriğe sahiptir. Ürün içerisinde yer alan maddeler; himalaya tuzu özü, bitkisel reçine, iyonize su şeklinde karşımıza çıkar. Ürün şu alanlarda etkili sonuçlar verir:

  • Donmuş yağ ve pas lekelerinin çıkarılması
  • Kalem, makyaj vb. inatçı lekelerin çıkarılması
  • Duşa kabindeki su lekelerinin çıkarılması
  • Fayans, mermer ve derz lekelerinin çıkarılması
  • Araç içi, paspas ve koltuktaki inatçı lekelerin çıkarılması
  • Halılardaki kahve, çay vb. lekelerin çıkarılması

Konusunda etkili olan ürün, yüzey gerilimini düşürür, yağ ve kirin yüzeyde kalmasını engeller. Bu sayede zorlanmadan bu alanların temizliği sağlanmaktadır.

Magicbor fiyatı kişi ekonomisine zarar vermeyecek kadar düşüktür. Ev ve araçlarında etkili bir temizliğe ulaşmak isteyen kişiler ürünü kolay bir şekilde satın alabilir ve bu şekilde derinlemesine bir temizlik ile evlerinin ferah olmasını sağlayabilir. Ürünü kullanan kişiler Magicbor yorumları konusunda oldukça olumlu yorumlarda bulunmaktadır. Sizler de evlerinizde temizlenmedik bir yer kalmasını istemiyorsanız Magicbor temizlik farkı ile temizlik yapabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir