LC Waikiki İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Türkiye’nin en gelişmiş ve en fazla yer edinmiş giyim mağazalarından biri olan LC Waikiki firması, günden güne gelişmeye devam ediyor. Gelişim süreci boyunca da ürün yelpazesini bir hayli geniş tutan ve müşterilerini her daim memnun bırakan firma, dev inşaat şeklinde yeni mağazalarını açmak için uğraşıyor. Özellikle Malatya’da 12 katlı inşaatını sürdüren firma hem yeni mağazasına hem de diğer mağazalarına personel arıyor. Peki LC Waikiki firmasında işe girmek isteyen personeller ne gibi şartlarla karşılaşacak ve ne kadar maaş alacak?

LC Waikiki Çalışma Şartları

Firma bünyesinde personeller, günde yaklaşık 8 saat çalışmaktadır. Tabii ki çalışılan bu sürenin içerisine yemek ve çay molaları da dahil edilmiştir. Ayrıca personellerin haftada bir gün izni olabileceği gibi, yıllık sürecini dolduran personellerin de 14+2 günlük yıllık izin hakları bulunmaktadır. Son olarak firmanın, haftalık değişen vardiyalarla çalıştığını belirtebiliriz. Bu vardiyalar sabahçı ve akşamcı olarak değerlendirilebilir.

LC Waikiki Maaşları

LC Waikiki bünyesinde yeni işe başlayan personeller asgari ücret kazanmaktadır. Ayrıca firma prim usulüyle de çalıştığı için aylık alınan ücret, asgari ücreti bir hayli aşmaktadır. Çünkü zaman zaman firma, satışların iyi gitmesi nedeniyle personellere maaşlarının yarısı kadar prim ödülü vermektedir. Son olarak firmanın, personellerine multinet gibi özel kartlarda aylık olarak yemek ücreti verdiğini de belirtmemizde fayda var.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir