Koton Çalışma Şartları ve Maaşlar 2021

Ülkemizde özellikle son yıllarda yerli sermaye gözüyle bakılan Koton, çalışan personellerine hem tam gün hem de yarım gün çalışma fırsatı veriyor. Merak edilen konulardan birisi de, çalışma şartları ve maaşlar diyebiliriz. Peki Koton firmasında tam gün veya yarım gün çalışma şartları nedir, maaşlar ne kadardır?

Koton Çalışma Şartları

Koton firmasında günlük çalışma saati 8 saat olarak belirlenmiştir. Çalışılan süreye, yemek ve çay molaları da firma tarafından dahil edilmiştir. Vardiyalı bir çalışma sistemine sahip olan firma, haftada bir mutlaka vardiya sistemini değiştiriyor. Ayrıca çalışanlar haftalık bir gün izin yapabiliyorlar ve bir yıllık çalışma süresini doldurduktan sonra da, 14+2 gün olmak üzere yıllık izin alınabiliyor.

Koton Maaşları

Koton firmasında yeni başlayan personeller, asgari ücretle işlerine devam ederler. Firmanın koymuş olduğu kota aşılırsa maaşınızın 4/1’i kadar prim alabiliyorsunuz. Ayrıca yol ve yemek durumları da firma tarafından karşılanıyor. Yol parası personellere maaşlarla birlikte veriliyor. Yemek paraları ise özel kartlara yatırılıyor. Dilerseniz yemek paranızı alışveriş için de kullanabiliyorsunuz. Çalışma süreciniz uzun süreyi bulursa maaşınızda artışlar yaşanabiliyor.

Koton Part Time Çalışma Şartları

Koton firmasında part time olarak işe girmek isteyen öğrenciler, haftalık 30 saat çalışıyorlar. Çalışma saatleri, firmanın yoğunluğuna göre yöneticiler tarafından belirleniyor. Koton’da part time olarak çalışanlar asgari ücretin yarısını alırken, yol ve yemek gibi imkanlardan da faydalanabiliyorlar.

Koton İş Başvurusu

Koton firmasına iş başvurusunda bulunmak için kariyer sitelerine veya firmanın kendi sitesine yönelebilirsiniz. Bunun dışında firmanın herhangi bir şubesine giderek yüz yüze de görüşme yapabilirsiniz.

You may also like...

2 Responses

  1. Cenker Güven dedi ki:

    Önemli bir bilgilendirme vereyim Bursa içinde artık yol parası verilmiyor. Prim ise verilen hedef ciro tutarsa (en az %90) Asgari ücretin yaklaşık 13’te 1’i alınıyor. Şartlar pekte iç açıcı değil.

  2. Ümran dedi ki:

    Tamamen hepsi yalan Bingöl de çalıştım 3 ay. maaş 2020 yatması gerekiyor Ken 1600 yattı haftalık 45 saat yerine 58 saat çalışıyorduk fazla mesai ücretleri bile ödenmedi orda personel e hic bir uyum saglanılmıyo tamamen merhaba köle muamelesi yapılıuo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir