İrfan Can Kahveci Galatasaray’a Gönderme Yapmaya Devam Ediyor

Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç, transfer döneminde büyük adımlar atarak Mesut Özil, İrfan Can Kahveci ve Atilla Szalai gibi oyunculara imza attırmayı başardı. Ancak bu büyük transfer hamlelerinin yanında eleştiri hedeflerinin merkezinde yer alan Erol Bulut, kulübü nasıl yöneteceği ve kulübe neler katabileceği halen daha büyük bir soru işareti.

Betebet kendini Alanyaspor üzerinde ispatlamayı başaran teknik direktör, Ali Koç’un bir sonraki seçim sezonu öncesinde 3. Teknik direktör. Philip Cocu ile başlayan ve kötü ilerleyen süreç, Ersun Yanal’ın imzasıyla bir ara döneme geçilmiş ve son olarak da Erol Bulut ile de devam etmiştir. Bu dönem içerisinde Ali Koç birçok başarısızlığı görmüş olsa da kulübe transfer anlamında vizyon kazandırabilecek gelirler elde etmeyi de başarabilmiştir. Bunlara örnek vermek gerekirse; Vedat Muriqi ve Elif Elmas’dan transfer geliri elde etmeyi başardılar.

Ancak ekonomik anlamda gelir elde etmek için ederinin altında Fernandao, Josef de Souza ve Giuliano’yu satan Ali Koç, bu transferlerden de eleştiri oklarının hedefine geçmişti. Betebet giriş Volkan Demirer’i ilk sezonunda kadro dışı bırakan Ali Koç, bu yılın başında da Volkan Demirer’i Erol Bulut’un yardımcısı olarak göreve getirmişti.

Ali Koç Seçime Hazırlanıyor

Ali Koç 2 yıl sonra yapılacak olan başkanlık seçimine tekrar aday olarak başkanlığı hedeflediğini açıkladı. Bir diğer başkan adayının da Aziz Yıldırım olacağı konuşuluyor. Bu noktada Ali Koç’un hem Fenerbahçe camiasında hem de Türk futbolunda büyük bir hayal kırıklığı yarattığını söylemek gerekiyor. Kendisi yarattığı algı ne kadar başarı formu yüksek, vizyoner bir başkan olarak gözükse de asında birçok açıdan hayal kırıklıklarına sebep olmuştur.

Betebetgiris.site

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir