Ikea İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ev dekorasyon ürünlerinin öncüsü olan Ikea, hem yurtdışında hem de ülkemizde gayet başarılı yıllarını yaşıyor diyebiliriz. Kısa sürede güzel gelişmeler kaydeden firma, büyük alışveriş merkezlerine açıldıktan sonra, bağımsız şubelerini de açma niyetinde. Özellikle iş arayan insanlarımızın, bu firma hakkında merak ettikleri var. Özellikle firmanın çalışma şartları ve maaşları, merak edilenler arasında diyebiliriz. Bakalım firmada çalışma şartları nasıl ve maaşlar ne kadar?

Ikea Çalışma Şartları

Ikea firmasında çalışan tüm personellerin günlük çalışma süreleri 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Bu çalışma süresine çay ve yemek molaları da dahil olurken, personellerin haftada bir gün izin hakkı bulunmaktadır. Ayrıca bir yıllık süresini dolduran tüm personeller, 14+2 günlük yıllık izin haklarını kullanabilirler.

Ikea Maaşları

Ikea firmasında çalışan tüm personeller, koşulsuz şartsız asgari ücret kazanmaktadır. Kısacası firmada, diğer firmalar gibi rütbe sistemi bulunmamaktadır. Ayrıca yol masrafları da maaşa ek olarak ödenirken, yemek masrafları da personellere verilen özel kartlara yatırılmaktadır. Kartınıza yatırılan yemek ücretini isterseniz alışverişlerde de kullanabilirsiniz.

Son olarak Ikea mağazalarının prim usulüyle çalıştıklarını da belirtelim. Firmanın belirlediği aylık satış kotası aşılırsa, personeller güzel derecelerde prim alabilirler.

Kısacası Ikea gibi dev bir mağazada Maaş+Prim+Yemek Ücreti+Yol Ücreti gibi imkanlarla çalışabileceğinizi söyleyebilir, internet üzerinden de iş başvurusu yapabileceğinizi belirtebiliriz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir