HSBC Açılış ve Kapanış Saatleri – HSBC Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor 2021

Ülkemizin bankacılık sektörünün en büyüklerinden birisi sayılan HSBC bankası, gün geçtikçe bünyesine yeni müşteriler katmaya ve çalışmalarına hız kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan bu yana farklı projeleriyle ve farklı adımlarıyla müşterilerin ilgisini çekmeyi başaran HSBC, birçok yatırım ortağının da gözdesi oldu diyebiliriz. Müşteriler tarafından sıklıkla merak edilen konulardan birisi de HSBC bankasının kaçta açılıp kaçta kapandığıdır. Peki bakalım HSBC bankası saat kaçta hizmete başlıyor ve saat kaçta kapanış yapıyor?

HSBC Açılış ve Kapanış Saatleri

HSBC bankası ve diğer bankalar sabah genellikle 09:30 saatlerinde açılırlar. Gişe işlemleri başladıktan sonra kesintisiz hizmet vermeye devam eden banka, saat 12:30 sularında öğle yemeği molasına çıkar ve banka personellerini tekrardan 13:00’de hizmet verirken görebilirsiniz.

Bankanın kapanış saati ise genellikle akşam 17:00’dir. Kimi zaman bankalar kapattıklarında içeride hiçbir personel kalmazken, kimi zaman da ekstra sayımlar meydana geldiği için içeriden kapılar kilitlenir ve sayım yapacak personeller içeride bırakılır.

Bankaların çoğu zaman yarım saat erkenden hizmete başladığını da görebilirsiniz. Yani 09:30’da açılan bankalar, bazen 09:00’da hizmet vermeye başlayabilir. Bunun sebebi de, banka içerisindeki yoğunlukla alakalıdır.

Kısacası diğer bankalara ve özellikle HSBC bankasına gidecekseniz, 09:00 – 17:00’a kadar işlemlerinizi kısa sürede halledebilirsiniz. İşinizi şansa bırakmamak adına bankaya daha erken de uğrama şansınız olmalı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir