Gratis İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ülkemizin en büyük kişisel bakım firmalarından birisi olan Gratis, indirim günleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Bayanlarımızın sıklıkla takip ettiği firma, günden güne büyüyerek mağazalarının tümünü doldurmayı başarıyor. Mağaza eksikliği nedeniyle de yeni şubelerini açmak isteyen ve indirimleriyle o şubelerini de doldurmak isteyen firma, haliyle yeni personel ekibi arıyor. Peki bakalım Gratis gibi dev bir firmada çalışmanın şartları nedir ve maaşları ne kadardır?

Gratis Çalışma Şartları

Gratis firmasında personellerin çalışma süreleri 8 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca personellerin haftada bir gün izi hakları olabileceği gibi, yıllık sürelerini dolduran personellerin de 14+2 günlük yıllık izin hakları bulunmaktadır.

Gratis firmasında çalışan reyon personellerinin sadece bayanlardan oluştuğunu söyleyebiliriz fakat, depo kısmında sayım yapan personeller arasında erkeklerin bulunduğunu da hatırlatabiliriz. Bu nedenle iş arayan erkek personeller de başvuruda bulunabilirler.

Gratis Maaşları

Gratis firmasında yeni işe başlayan personellerin maaşları, asgari ücretten %30 oranında daha fazladır. Ayrıca personellere verilen özel multinet benzeri kartlara, her ay 300 – 350 TL arasında yemek ücreti yatırılır. Bu ücretle isterseniz yemek yiyebilir, isterseniz de alışveriş harcamalarını yapabilirsiniz.

Ayrıca bu imkanlardan normal personeller faydalanırken şube müdürü ve şube sorumluları da faydalanır. Son olarak firmada satış bazlı prim sisteminin olduğunu ve güzel primler alabileceğinizi belirtelim.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir