Facebook’da Gizli Mesajlar Nasıl Görüntülenir?

Dünyanın en çok kullanılan ve en büyük sosyal medya platformu olan Facebook birçok yeni özelliği ve haftalık güncelleştirmeleriyle günden güne daha da gelişiyor. Bugünlerde Facebook’un Türkiye’de kullanıcı sayısı nerdeyse 30 milyona yaklaştı. Türkiye dünyada en çok Facebook hesabı kullananlar arasında 4cü sırada yer alıyor. 2011 yılından Mark Z. tarafından geliştirilmiş olan Messenger uygulaması birçok facebook kullanıcıları tarafından sevilerek kullanılıyor. Bunun yanında bu uygulama sayesinde arkadaşlık listemizde kayıtlı olmayan diğer kullanıcılara da mesaj gönderebilirsiniz. Fakat bu mesajlar için yalnız bilgisayar başındayken bildirim alabiliyoruz. Oysa Messenger uygulaması üzerinden hiçbir bildirim gelmiyor.

Son günlerde birçok kişi tarafından bilinmemekte olan bu olay belli kişilerin bize ulaşmasını engelliyor veya tanıdık birine mesaj attığımızda onların haberdar olmasından emin olamıyoruz. Bu yazımızda Messenger’den bize gelmiş olan istek mesajlarını nasıl görüntüleyebileceğinizi anlatacağız.

İlk önce Messenger uygulamasını açın. Üst kısımda sağ bölümde yer alan “Ayarlar” tuşuna tokunun. Hemen ardından ayarlara dokunduktan sonra “Kişiler” yazısını göreceksiniz bu yazıya tokunun. Genellikle Kişiler yazısı 2. Sırada yer alır. Dokunduktan sonra hemen gözümüze mesaj istekleri yazısı çarpacaktır. Bundan sonrası çok kolay, yazının ardından tam ortada filtrelenen istekleri gör yazısı yer alacaktır. Bu yazıya dokunarak tüm istek mesajları karşınıza çıkıcaktır.

Bu olayı www.facebook.com sitesinden daha kolay şekilde yapabiliriz.

İlk olarak mesaj butonuna tıklayın. Mesaj bölümüne tıkladıktan sonra mesaj istekleri bağlantısına ve ardından filtrelenen mesajları gör seçeneğine tıklayın. Messenger uygulamasında gözüktüğü gibi tüm istek mesajlarını karşımızda göreceğiz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir