EY Yılın Girişimcisi Programında Birinci Olmak!

Ülkemizde girişimcilik, her ne kadar önemli bir konu olsa da girişimci insanların yaptıkları eylemleri ve çalışmaları her zaman gözle görmemiz mümkün olamayabiliyor. Bu nedenle girişimci olmak isteyen adaylara bir şans veren EY yani Entrepreneur of The Year, kendilerine gelen başvuruları değerlendirerek yılın girişimcileri arasından birincileri belirliyor.

Bu sene onuncusu düzenlenen Entrepreneur of The Year, yine Türkiye genelinde yılın girişimcisini seçecek. Girişimci seçmeleri Mart 2018 tarihinde olacak ve bu tarihte ödülü alan girişimciler, Haziran 2018 tarihinde Monte Carlo’daki ikinci girişimci yarışmasına kazanmaya hak kazanacak.

Mart 2018 tarihinde düzenlenecek olan girişimcilik yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan girişimci, bu katılımı EY World Entrepreneur Of the Year adı altında gerçekleştirecek.

Girişimcilik adına gayet güzel bir çalışma olan girişimcilik yarışmaları, bu zamana kadar gizli kalmış projeleri de ortaya çıkarabilir. Tabii ki sizin de girişimleriniz varsa ve girişimlerinizi değerlendirerek ülkeyi temsil etmek istiyorsanız, 2 Şubat tarihine kadar Entrepreneur of The Year yarışmasına başvuruda bulunabilirsiniz.

Girişiminizin gerçekten de faydalı olacağı düşünülürse, kesinlikle Türkiye genelinde birinci seçilme olasılığınız çok yüksek. Eğer ilk yarışmayı başarıyla tamamlarsanız ve yılın girişimcisi olursanız, daha geniş bir alanda Dünya çapında Türkiye’yi temsil edebilirsiniz.

İkinci yarışmaya katılım hakkı kazandığınızda, tüm Dünya’nın sizin projenize tanıklık etmesini sağlayabileceksiniz.

Bu sene onuncusu düzenlenecek olan yılın girişimcisi yarışmasına sizler de kayıt oluşturarak katılabilirsiniz. Bugüne kadar gizli kalmış projeleri artık ortaya çıkarmanın vakti geldi. Entrepreneur of The Year ve EY World Entrepreneur Of the Year yarışmalarının daha detaylı bilgilerini, katılım şartlarını ve katılım tarihlerini EY internet sitesi üzerinden takip edebilir, daha doygun bir ortamda bilgi alımı yapabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir