En İyi Bitcoin Siteleri

Bu yeni para birimini çok sayıda kullanan olduğu kadar bir o kadar da ne olduğunu merak edenler var. Kripto paradan merak edenler için biraz bahsedelim. Kriptografi denilen özel bir şifreleme yöntemiyle şifrelenmiş sanal dünyada kullanılabilen dijital bir para birimidir. Çalışma yöntemine bakacak olursak bankalarda kullanılan sisteme benzetebiliriz. Çünkü bankadaki hesabımızda da paralarımız elimize geçmediği halde sanal olarak bir başka hesaba aktarım yapabilmekteyiz. Bu sebeple kripto paralara alışmak çok da zor olmadı.

Öncelikle Binance; kripto paraların alım satımını yapabileceğiniz bir platformdur. Binance’de alım satım işlemleri yaparken platforma belli miktarda komisyon ödersiniz. Fakat hesabınızı oluştururken referans kodu girerseniz ödeyeceğiniz komisyonun belli bir kısmını geri alabilirsiniz.

Bu komisyon indirimini alabilmeniz için kayıt olurken Binance Referans Kodu yada Binance referans kimliği yazan yere referans kodunuzu girmelisiniz. Alım satım işlemi yaptığınızda normal komisyon ücreti kesilir. Fakat daha sonra hesabınıza, aldığınız indirim komisyonunun geri yattığını göreceksiniz.

Her şeyin dijitalleştiği bu zamanda artık herkes bitcoin borsasına girmek istiyor. Fakat bunun için en doğru, en güvenli ve en iyi bitcoin sitelerini bulmalısınız. Bunun için bakmanız gereken özellikler arasında güvenilir bir alt yapıya sahip olması vardır. Bunun dışında bakım süreleri ve ne kadar sıklıkta olduğuna da bakabilirsiniz. Ayrıca dünyanın en popüler kripto para borsası diye arattığınızda karşınıza çıkan platformları değerlendirebilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir