Dominos Pizza İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Yıllardır ülkemizde hizmet veren ve hazır gıda perakendeciliğinin öncüsü olan Dominos Pizza, geçmişten bugüne kadar başarılı bir şekilde gelmiştir. Buna nazaran yeni şubelerini de açmak isteyen firma, mutlaka personel ihtiyacı duyacaktır. İş arayan insanlarımız ise genellikle Dominos Pizza firmasının maaşlarını merak ediyor. Peki bakalım firmada çalışma şartları nasıldır ve maaşları ne kadardır?

Dominos Pizza Çalışma Şartları

Dominos Pizza firmasında çalışma saatleri, normal süreçlerden biraz daha yüksektir. Firmada iki şekilde çalışma seçeneğiniz bulunuyor. İsterseniz 10 saat çalışın, isterseniz 12 saat çalışın. Buna karar vermek tamamen sizin elinizdedir ve ne kadar fazla çalışırsanız maaşınızın o kadar artacağını unutmamalısınız. Ayrıca firmada çalışırken haftada bir gün izin hakkınız bulunur ve 1 yıllık sürenizi doldurduğunuzda 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı da kullanabiliyorsunuz.

Firma yoğun günler geçirdiği zaman, biraz fazla çalışmanız gerekebilir. Bu zorunlu çalışmalar nedeniyle ek ücret alabilirsiniz. Ayrıca resmi tatillerde çalışırsanız yine mesai ödemesi alabiliyorsunuz.

Dominos Pizza Maaşları

Dominos Pizza firmasında günde 10 saat çalışırsanız asgari ücretten %10 oranında daha fazla, 12 saat çalışırsanız asgari ücretten %30 oranında daha  fazla ücret kazanabilirsiniz. Ayrıca şube olarak işinizi iyi yaparsanız mükemmel primlerle karşılaşabilirsiniz.

Son olarak firmanın, personellerin yemek masraflarını karşıladığını da söyleyelim. Kısacası firmada Maaş+Prim+Yemek gibi imkanlarla çalışabiliyorsunuz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir