Dermovate Krem Fiyatı, Faydaları ve Yan Etkileri, Kullanıcı Yorumları

Cilde sürülen bir tür krem olan Dermovate krem, belirli cilt problemlerinde kullanılan ve tercih edilen bir krem çeşididir Ciltte oluşan rahatsızlıkların giderilmesini sağlayan krem, doktorun tavsiye ettiği şekilde kullanılmalıdır.

Dermovate Krem Nedir?

Dermovate krem, genellikle yüzde görülen ya da zor tedavi edilen cilt problemlerinde kullanılır. Vücutta oluşmuş olan kızarıklık, şişlik ve iltihap gibi durumların etkisini azaltır ve cilt rahatsızlıklarının etkilerini azaltmak için kullanılır.

Dermovate Krem Ne İşe Yarar?

Cilt sorunlarında sıklıkla tercih edilen Dermovate krem, sedef ve egzama gibi cilt sorunlarının giderilmesi amacı ile kullanılır. Kaşıntı ve kızarıklık önleyici etkileri bulunan krem, dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır. Dermovate, ciltte bulunan rahatsızlıkları azaltarak, rahatsızlığın ilerlemesini engeller.

Dermovate Krem Faydaları

Krem, sedef hastalığı, liken hastalığı, deride ve yüzde görülen plaklar, egzama, çok fazla kaşıntı halleri ve alerjik reaksiyon gibi durumlarda kullanılır. Ciltte oluşan kızarıklık ve kaşıntı gibi durumlar için sıklıkla tercih edilen krem, doktora danışmadan kullanılmamalıdır. Akne, perioral dermatit gibi rahatsızlıklarda kullanılmaz.

Dermovate Krem Yan Etkileri

Krem kullanımından sonra kan ağrısı, nefes almada güçlük çekme, kurdeşen, dilde, dudakta ve boğazda şişlik gibi durumlar olduğunda mutlaka doktora başvurulmalıdır. Bunların haricinde Dermovate krem kullanımı sonrasında kızarıklık, kaşıntı, döküntü ve kremin uygulandığı bölgede yanma gibi hisler olası yan etkilerdir.

Dermovate Krem Nasıl Kullanılır?

Doktorun tavsiye ettiği şekilde kullanılması gereken Dermovate krem, tedavi süresi boyunca düzenli olarak kullanılmalıdır.

Kremin uygulanacağı bölge ilk olarak temizlenmelidir. Sonrasında ise krem, parmağa ufak miktarda alınıp ilgili bölgeye masaj yaparak sürülmelidir. Krem ilgili bölgeye yedirildikten sonra eller mutlaka yıkanmalıdır. Kremin uygulandığı bölge kapatılmamalı, üzeri hava almalıdır. Günde 1 ya da 2 kez kullanılması gereken krem, yaklaşık olarak 4 hafta boyunca uygulanmalıdır. Krem, eğer yüze uygulanacaksa 5 günden fazla kullanılmamalıdır.

1 yaşından küçük olan bebeklerde kullanılmayan krem, çocuklarda en fazla 1 hafta süre ile kullanılabilir. Uçuk, deride virüs enfeksiyonu ve herhangi bir iltihap sonucu oluşan mantar gibi rahatsızlık durumlarında kullanılmaz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir