Decathlon İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Spor malzemeleri denilince insanlarımızın ilk tercihi olan Decathlon, günden güne büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Spor malzemelerinin genel bir perakendecisi olan firma, bünyesinde her markanın karma ürünlerini barındırıyor. Buna nazaran ürün yelpazeleri çok geniş olduğu için, birçok spor sever tarafından da tercih ediliyor. Peki ya Decathlon firmasında çalışan personeller? En çok da merak edilen konulardan birisi personellerdir diyebiliriz. O halde bakalım Decathlon firmasında çalışan personeller ne gibi şartlarla çalışıyor ve ne kadar maaş alabiliyor?

Decathlon Çalışma Şartları

Decathlon firmasında çalışan personeller günde net olarak 8.5 saat çalışmaktadır. Ayrıca bu sürecin içerisine, gün içerisinde vereceğiniz çay ve  yemek molaları da dahil edilmiştir.

Haftada bir gün izin hakkınızın olabileceği gibi, yıllık durumunuzu doldurduğunuz durumda 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı talep ederek kullanabilirsiniz.

Decathlon Maaşları

Decathlon firmasında çalışan yeni personeller genellikle işe asgari ücretten %20 daha yüksek bir maaşla başlarlar. Tabii ki personeli çalışma tutumuna ve bağlılığına göre bu maaş zamanla artış gösterebiliyor.

Firma, personellerin yemek masraflarını da karşılıyor. Personellere verilen özel multinet benzeri kartlara yatırılan yemek parasıyla alışveriş merkezlerinde alışveriş de yapabiliyorsunuz. Ayrıca firmanın prim usulüyle çalıştığını da unutmamak gerekir. Eğer aylık satış kotasını aşabilirseniz, sizinle beraber mağazada çalışan tüm personeller, güzel bir prim ödülünü kazanabilirler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir