Carrefoursa Kasiyer Çalışma Şartları ve Maaşlar 2021

Geçtiğimiz yıllarda Sabancı yönetimine giren Carrefour, gerçekten de bu değişimden sonra bir hayli gelişmeye başladı. Tabii ki gelişmesiyle beraber yeni personel arayışına da giren Carrefour’da merak edilen hususlardan bazıları da, marketin çalışma şartları ve maaşıdır. Biz ise, şimdi market zincirinin çalışma şartlarını ve maaşlarını beraber inceleyeceğiz. Carrefour’da kasiyer olarak işe başlayan personeller ne tür çalışma şartlarıyla karşılaşır ve ne kadar maaş alırlar?

Carrefoursa Kasiyer Çalışma Şartları

Firmada belirlenen çalışma saati 8.30 saattir. Fakat bu sürecin içerisine yemek ve çay molaları da 1.5 saat olarak dahil edilmiştir. Yani günlük aktif olarak çalışacağınız süre sadece 7 saattir. Firmada vardiyalı bir sistemle çalışırsınız. Firma, haftalık olarak vardiya değiştirmektedir ve personellerine haftada bir izin vermektedir. Ayrıca bir yıl çalıştığınız taktirde, yıllık izin hakkını da kazanmış olursunuz. Firmada kasiyer olarak çalışacağınız için, başka bölümlere bakamayacaksınız ve istediğiniz zamanlarda da kasayı bırakıp gidemeyeceksiniz. Kısacası sürekli oturacağınızı hatırlatalım.

Carrefoursa Maaşları

Firmada işe başladığınızda, yaklaşık olarak asgari ücretin %10 üstünde bir ücret alırsınız. Ayrıca ek olarak aylık maaşınızın %15’i kadar gıda yardımını da alabiliyorsunuz. Son olarak 3 ayda bir alacağınız çift maaş ikramiyesinin de, sizi sevindireceğinizi belirtelim. Gördüğünüz gibi Carrefoursa bünyesinde kasiyer olarak çalışmak, gerçekten de kazançlı.

Carrefour’a iş başvurusunda bulunabilmek için kariyer sitelerindeki ilanları takip edebilirsiniz. İşe girme durumunuz acilse, firmayla yüz yüze görüşerek başvuru yapabilirsiniz. Bu hususta süreç biraz daha hızlı ilerleyecektir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir