Çağdaş Market İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Yerel perakende öncülerinden birisi olan ve ilk başlarda Ankara merkezli olarak kurulan Çağdaş Market, kısa zamanda tüm ülkede hizmet vermeye başlamıştır. Kısa zamanda gelişmesiyle ve büyümesiyle de yeni şubelerine merhaba diyen Çağdaş Market, doğal olarak yeni personel arayışı içerisine girmiştir. Peki Çağdaş Market bünyesinde çalışmak isteyen personel adayları ne gibi şartlarla karşılaşacak ve ne kadar maaş alacaklar?

Çağdaş Market Çalışma Şartları

Çağdaş Market bünyesinde günlük çalışma süresi 9 saat olarak belirlenmiştir. Bu süre içerisinde çalışan personellerin yeme ve çay molaları da çalışma sürelerine dahil edilmiştir. Ayrıca vardiyalı bir sistemle çalışan firma, personellerine haftada bir gün izin hakkı tanımaktadır. Son olarak Çağdaş Market bünyesinde 1 yıllık çalışma sürenizi doldurduğunuzda, yıllık izin hakkınızı alabileceğinizi de unutmamalısınız.

Çağdaş Market Maaşları

Çağdaş Market bünyesinde maaşlar bir hayli farklılık göstermektedir. Çünkü firmada birden fazla çalışma şekli vardır ve onlarca personel çeşitli çalışma şekillerine dağıtılırlar.

Kısacası firmada reyon personelleri, temizlik personelleri ve şoförler asgari ücret kazanmaktadır. Kasap, manav ve şarküteri gibi zor alanlarda görev yapan personeller ise 1.600 – 2.100 TL arasında maaş almaktadır. Son olarak mağaza yöneticilerinin de 2.500 – 3.500 TL arasında maaş aldıklarını belirtelim.

Çağdaş Marketler, personellerinin yol masraflarını da karşılıyor. Firmada bulunan servis araçları, yol problemini tamamen ortadan kaldırıyor. Ayrıca firmada fazla çalıştığınızda ek mesai ödemesi alabileceğinizi de unutmamalısınız.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir