Bim İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ülkemizin en büyük market zincirlerinden birisi olan ve perakende firmalar denilince akla gelen mağaza, ilk olarak Bim’dir. Bim mağazası, yıllardan beri ülkemizde yüzlerce şubesini açmıştır ve halkımıza en uygun ve en hesaplı alışveriş fırsatını da sunmuştur. Buna nazaran personel seçimine de oldukça özen gösteren firma, seçtiği personellerine de güzel imkanlar sağlamaktadır. Hem öğrenciler için hem de acil iş arayanlar için birebir olan Bim mağazaları, bakalım personellerine hangi şartları sağlıyor ve maaş konusunda nasıl davranıyor?

Bim Çalışma Şartları

Bim mağazalarında günlük çalışma süresi, 8 saat olarak belirlenmiştir. Belirlenen bu sürecin içerisine çay ve yemek molalarınız da dahildir. Ayrıca haftada bir gün izin hakkınız olabileceği gibi, firmadaki çalışma süreniz 1 yılı geçerse, 14+2 günlük yıllık izin hakkına da sahip olabiliyorsunuz.

Bim mağazaları genellikle yoğun olduğu için bazı zamanlar fazla çalışmanız söz konusu olabilir. Bu çalışmalardan dolayı mağaza ve personel arasında denkleştirmeler yapılır. Ayrıca resmi tatil günlerinde çalışmaya devam ederseniz, mesai ödemesi alabilirsiniz.

Bim Maaşları

Bim şubeleri biraz küçük olduğu için, her bünyede 3 farklı çalışan kategorisi bulunur. En üst rütbe mağaza sorumlularıdır. Daha sonra mağaza sorumlu yardımcısı ve personel gibi devam etmektedir. Mağaza sorumluları aylık 2.250 – 2.750 TL arasında, mağaza sorumluları yardımcıları 2.000 – 2.500 TL ve normal personeller 1.700 – 1.900 TL arasında maaş alırlar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir