Avea Yedek Sim Nasıl Çıkartabiliriz? Ne Kadar Ücret Öderiz?

Farklı GSM operatörlerinin faaliyet gösterdiği ülkemizde Avea’da ciddi anlamda abonesi olan büyükler içinde yer alıyor. Kapsama alanı ve yaygın kampanyaları ile birçok kullanıcı GSM operatörü olarak Avea firmasını tercih ediyor. Özellikle uygun bütçeli paketleri ile dikkat çeken firma, altyapı yatırımları ile başarılı sonuçların alınmasını da sağlamakta.

Avea-logo-buyuk

Her operatörde olduğu gibi Avea kullanıcıları da farklı şekillerde sorunlar ile karşılaşabiliyor. Bunlardan birisi olan SIM kartın çalınması, kaybolması, kırılması ya da farklı nedenler ile kullanılmaz duruma gelmesidir. Bu durumda yapılması gereken işlemler aslında tüm operatörler için aynıdır. Hemen en yakın Avea yetkili bayisine giderek yedek SIM kart başvurusu yapmanız gerekir. İşlem için mutlaka hat sahibi olmanız ve kimlik belgenizin de yanında olması şarttır.

İşleme başvurduktan ve yedek SIM kartınızı aldıktan 2 ile 4 saat içinde hattınız aynı numara üzerinden işlem yapmaya başlayacaktır. Ayrıca Avea yedek sim kart ücreti 8 TL olarak belirlenmiştir. İşlem başvurusu esnasında kartınızı alırken bu ücreti ödemeniz gerekiyor. Bir kereye mahsus olarak bu ücreti ödeyerek işlemlerini yapabilir ve aynı numara üzerinden görüşmeler ve haklarınız devam edecektir. SIM kart üzerinde kayıtlı olan telefon numaralarınız kaybolan kartta kalacak, bu sim kart için yeni kayıt işlemi yapmanız gerekecektir. Bu neden ile telefonları sim ve telefon hafızasına kayıt etmeniz ve harici bir yedekleme yapmanız en sağlam sonucu sağlayacaktır.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir