Apple Watch Series 7 Fiyatı Nedir?

Apple; önceki yıllara olduğu gibi 2021 yılına da damga vurdu. Yalnızca iPhone13 modelleri ile değil iPad ve iPad Mini ile de beğeni toplayan Apple; müşterilerine son bir sürpriz daha yaptı. Birçok kişinin merakla beklediği Apple Watch Series 7; Eylül ayı etkinliğinin en dikkat çeken ürünü oldu.

Teknik ve tasarım özellikleri ile iPhone13 modellerinden herhangi bir farkı olmadığını gösteren Apple Watch Series 7 hakkında en çok merak edilen şeylerden birisi de fiyatı! Ürünün Türkiye fiyatı hakkında kesin bir şey söylemek mümkün değil! 399 dolar etiketiyle piyasaya sürülmesi beklenen ürünün vergiler ile beraber 5 bin TL’nin üzerinde bir fiyata sahip olacağı tahmin ediliyor.

Apple Watch Series 7 Kendisi İçin Ödenen Parayı Hak Ediyor Mu?

Apple Watch Series 7; fiyat performans oranı bakımından harika bir ürün! Apple’ın düzenlemiş olduğu etkinliğe damga vuran Series 7; her şeyden önce şu ana kadarki en büyük ekrana sahip Apple Watch olacak. Hatta, Series 3’e kıyasla yüzde 50, Series 6’ya kıyasla yüzde 20 daha büyük ekrana sahip oluşuyla ne kadar farklı bir ürün olduğunu ispat ediyor. Buna ek olarak, 1.7mm’lik çerçevesiyle son Apple Watch KKTC içinde diğer serilerinden yüzde 40 daha ince bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca, daha kavisli bir ekran yapısı mevcut! Bir başka deyişle, köşesiz tasarımı ile ekran boyutunun arttırılması hedefleniyor.

Apple Watch Series 7; geçmişte eleştiri alan özelliklerini düzeltmişe benziyor. Yüzde 70’e kadar daha parlak ve hep açık olan Retina ekranı ile kullanıcı deneyimini sorunsuz hale getiriyor. Bunun yanı sıra, kullanıcıların bileklerini kaldırmadan ve ekranı uyandırmadan saati görmelerine imkan tanıyor.

Sonuç olarak, bu ürün; hem teknik hem de tasarım özellikleriyle kendisi için ödenen parayı sonuna kadar hak ettiğini gösteriyor.

Apple Watch Series 7’nin En Dikkat Çeken Özellikleri Nelerdir?

Her açıdan mükemmel bir ürün olan Apple Watch Series 7; uygulamalardaki değişiklikleri ile de farkını ortaya koyuyor. Uygulama kontrollerini yapmak çok daha kolay olacak. Aynı şekilde, büyüyen ekranı sayesinde önceki Apple Watch modellerine kıyasla ekrana yüzde 50 daha fazla yazı sığacak.

Apple Watch Series 7; sahip olduğu klavyesi ile de dikkat çekiyor. Bu klavye; kullanıcıların dokunarak veya kaydırarak yazı yazmalarına imkan tanıyacak. Bunun yanı sıra, klavyede bir de makine öğrenimi kısmı mevcut! Kullanıcıların yazmış oldukları kelimeleri hesapladıktan sonra onlara benzer kelimeleri tavsiye eden bu özellik beğeni topluyor.

Kaynak: https://www.irismostore.com/urun/apple-watch-seri-7-45mm

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir