Anfa Güvenlik İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

1992 yılında Ankara merkezli olarak kurulan ve bir şehrin gözdesi olmayı başaran Anfa Güvenlik, kısa sürede işini geliştirdiği ve büyüttüğü için şuan ülkemizde parmakla gösteriliyor. Kısa sürede bu kadar çevre yapan ve yayılan nadir firmalardan birisi olan Anfa Güvenlik, birçok şubeye ev sahipliği yaptığı için haliyle yeni personel ihtiyacı da duyuyor. Peki Anfa Güvenlik şirketi, personellerine ne gibi şartlar sunuyor ve nasıl bir maaş stratejisi izliyor?

Anfa Güvenlik Çalışma Şartları

Anfa Güvenlik firmasında iki tür çalışma saati bulunuyor. İsterseniz günde 8 saat minimum çalışarak paydos edebilirsiniz. İsterseniz de 12 saat çalışıp 24 saat dinlenebilir veya 24 saat çalışıp 48 saat istirahat edebilirsiniz. Bu seçim tamamen size kalmış durumda. Hangi çalışma süresini seçerseniz seçin, bu sürelerden daha fazla çalışmanız pek mümkün olmayacaktır. Ayrıca haftada bir gün izin hakkınızı kullanabilir, yıllık çalışma sürenizi doldurup yıllık izninizi de kullanabilirsiniz. Son olarak resmi tatillerde çalıştığınızda mesai ödemesi alabileceğinizi de hatırlatalım.

Anfa Güvenlik Maaşları

Anfa Güvenlik firmasında iki tür personel grubu bulunmaktadır. Birinci grup kadrolu personeller, ikinci grup ise kadrolu olmayan personellerdir. İkisi arasında maaş farkı da bir hayli açıktır diyebiliriz. Örneğin kadrolu personeller 2.000 TL maaş alırken, kadrosuz personeller 1.000 TL maaş almaktadır. Firma kadrolu personel seçimini ise bünyesinde gerçekleştirdiği sınavla yapıyor.

 

You may also like...

1 Response

  1. Serdar dedi ki:

    Böle bir çalışma saati yok tam bir fiyaskodur anfa

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir