Altunbilekler Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ankara merkezli ve yerli sermayeli güçlü bir perakende firması olan Altunbilekler, son zamanlarda Anka Gross hamlesiyle de harika bir yükseliş elde etmeyi başardı. Kısa sürede Ankara dışında diğer şehirlerimize de açılan ve yeni şubeleriyle günden güne büyüyen Altunbilekler, yeni şubelerine de personel arıyor. Peki Altunbilekler firması, yeni personellerine ne gibi çalışma şartları sunacak ve ne kadar maaş verecek?

Altunbilekler Çalışma Şartları

Altunbilekler bünyesinde çalışan her personel için günlük çalışma saati, 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Personellerin gün içerisinde vereceği yemek ve çay molaları da bu sürecin içerisine dahildir. Aynı zamanda haftada bir gün izin imkanı bulan personeller, 1 yıl çalıştıktan sonra firmadan 14+2 gülük yıllık izinlerini de talep edebilirler. Son olarak firmanın vardiyalı bir sistemle çalıştığını belirtebiliriz.

Altunbilekler Maaşları

Satış bazlı prim usulüyle çalışan Altunbilekler, personellerin tecrübelerine göre maaş veriyor diyebiliriz. Firmadaki temizlikçiler, kasiyerler ve reyon görevlileri asgari ücretle çalışmaktadır. Kasiyerler, aylık maaşlarının %5’i kadar kasa tazminatı almaktadır.

Firmada kasap, manav ve şarküteri gibi büyük reyonlara bakan personeller ise yıllık çalışma deneyimlerine ve sürelerine göre maaş almaktadır. Bu maaşlar tecrübeye göre asgari ücretten %50 oranında fazla olabiliyor.

Altunbilekler firmasında çalışmak için firmanın herhangi bir şubesine giderek yüz yüze başvuru yapabilirsiniz. Aynı zamanda firmanın ve şubelerin yöneticilerinin maaşları, normal personellere göre oldukça yüksektir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir