A101’de İşe Nasıl Girilir? A101’de İşe Girmek!

Ülkemizde market perakendeciliğinin öncülerinden birisi olarak gösterilen A101, uygun ve hesaplı alışverişin tek adresidir. Özellikle öğrenci kardeşlerimizin hem alışveriş hem de iş için tercih ettikleri A101 firması, kısa zamanda rakiplerini de geçerek şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde bile yeni şubelerini açan firma hakkında, iş arayan arkadaşlarımız da merak içerisinde kaldılar. Bakalım A101 firmasında çalışırsak hangi şartlarda çalışacağız ve ne kadar maaş alacağız?

A101 Çalışma Şartları

A101 firmasındaki tüm personellerin günlük çalışma süreleri 8 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca personellere haftada bir gün izin hakkı verilirken, yıllık süresini dolduran personeller de 14+2 günlük yıllık izin hakkı tanınır. Bazı zamanlar yoğunluktan dolayı fazla çalışmanız söz konusu olabilir fakat, bu çalışmalar için herhangi bir mesai ücreti ödenmez. Bunun yerine işe geç gelme veya işten erken ayrılma gibi denkleştirmeler yapılması söz konusu olabiliyor.

Bütün bunların haricinde resmi ve dini tatillerde çalışırsanız ek mesai ödemesi alabilirsiniz.

A101 Maaşları

A101 şubelerinde çalışan personeller 3 ana gruba ayrılmaktadır. Gruptaki rütbelere de bakılarak maaşlar daha yüksek veriliyor. Örneğin mağazada normal tempoda çalışanlar normal personeldir ve maaşları 1.600 – 1.750 TL aralığında değişmektedir. Şubenin mağaza müdürleri de 2.000 – 2.750 TL aralığında maaş alırlarken, mağaza müdür yardımcıları 1.750 – 2.500 TL aralığında maaş alırlar.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir