A101 İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

İndirimleriyle ve uygun fiyatıyla adından söz ettiren A101, kısa süre önce açılsa da son dönemlerde ülkemizin en büyük marketler zincirinden birisi olmuştur. Kısa sürede şubelerini genişleterek tüm Türkiye’ye yayılan A101, uygun fiyatıyla da daha çok tercih ediliyor ve güzel cirolar elde edebiliyor. Yeni şubelerine de personel arayan A101, bakalım personellerine ne gibi çalışma şartları sunuyor ve ne kadar maaş veriyor?

A101 Çalışma Şartları

A101 şubelerinde personellerin günlük çalışma süresi 8 saat olarak belirlenmiştir. Gün içerisinde verilecek yemek ve çay molaları da bu çalışma sürecinin içerisine dahildir. Ayrıca haftada bir gün izin hakkınız olduğu gibi, firma bünyesinde 1 yıllık çalışma sürenizi doldurduktan sonra 14+2 gün yıllık izninizi de talep edebilirsiniz.

Eğer mağaza, yoğun bir güne denk gelirse fazla çalışmanız söz konusu olabilir. Bu çalışmalar için herhangi bir mesai ücreti ödenmez ve sadece denkleştirme yapılabilir. Resmi tatillerde çalışırsanız, mesai ödemesi alabileceğinizi unutmayın.

A101 Maaşları

A101 maaşlarına baktığımızda, ilk olarak normal personellerin 1.600 – 1.750 TL arasında maaş aldıklarını belirtebiliriz. Bunun yanı sıra Mağaza Müdürleri 2.000 – 2.750 TL arasında ve Mağaza Müdür Yardımcıları da 1.750 – 2.500 TL arasında maaş alabilmektedir.

A101 İş Başvurusu

A101 firmasına iş başvurusunda bulunabilmek için, istediğiniz bir şubeye giderek mağaza sorumlusuyla görüşebilirsiniz. Bunun yanı sıra firmayı kariyer sitelerinden takip edebilir, iş ilanları sitelerine göz atabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir