Ziraat Bankası Kaçta Açılıyor – Ziraat Bankası Açılış Saati

Bankalar, günlük para ihtiyacımızda kullandığımız en büyük yardımcılarımızdan birisidir. Özellikle paramızı bankaya yatırdığımız zaman, paramızın güvenli bir ortamda kaldığını düşünerek rahatlayabiliyoruz. Özellikle son dönemlerde gelişen teknolojiyle beraber, akıllı telefonlarımızdan da bankamızdaki paramızı kolaylıkla yönetebiliyoruz. Fakat durum böyle olsa da, bazı zamanlar yine de bankayı ziyaret ederek bir takım işlemler yapmamız gerekebiliyor. Özellikle Ziraat Bankası, açılış saatlerinde tamamen dolup taşıyor. Peki bakalım Ziraat Bankası tam olarak saat kaçta açılıyor?

Ziraat Bankası Kaçta Açılıyor?

Bankaların açılış ve kapanış saatleri, neredeyse aynı olarak nitelik kazanmaktadır. Çünkü bankalar, tüm işlemleri aynı anda yaparak, Merkez Bankası ile iletişim kurar ve günü sonlandırır. Ziraat Bankası da sabah saat 09:00’da açılarak hizmete başlamaktadır. 09:00’dan 12:30’a kadar çalışan Ziraat Bankası, daha sonra 1 saatlik öğlen tatiline girer. Personellerin verdiği 1 saatlik molanın sonucunda, banka 13:30 sularında yeniden açılır ve işlemlere bırakıldığı yerden devam edilir.

13:30’da yeniden müşterilerin işlemlerini gerçekleştirmeye başlayan personeller, akşam 17:30’da çalışmayı bırakıyor ve banka o gün için tamamen kapanmış oluyor. Günde yaklaşık 3 milyon kişinin ziyaret ettiği Ziraat Bankası, kısacası günde 8 saat hizmet sağlamaktadır.

Bankaya giderek gişe işlemlerinizi halletmek istiyorsanız, bu saatlere dikkat etmelisiniz. Bunun dışında diğer işlemlerinizi de, bankamatik aracılığıyla kolaylıkla halledebilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir