Tedi Market İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Tekstil, zücaciye ve diğer ihtiyaçlarımız için gideceğimiz ilk adres şüphesiz ki Tedi Market bünyesidir. Kısa zamanda büyük gelişme kaydeden ve 2007 yılından beri istihdama katkı sağlayacak dereceye gelen Tedi Market, şu sıralar yeni şubelerini de açabilir. Buna nazaran yeni personellere de ihtiyaç duyacak olan Tedi Market, birçok iş arayan insanımızın gözünde ön plana çıkmış durumda. Peki bakalım Tedi Market firmasında çalışacak olan personeller hangi şartlarda çalışacak ve ne kadar maaş alacak?

Tedi Market Çalışma Şartları

Tedi Market bünyesinde çalışacak personellerin günlük çalışma süreleri 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Bu sürece yemek ve çay molaları dahil olmadığı için firmada net geçireceğiniz zaman 8.5 saattir. Bunun yanı sıra personellerine haftada bir gün izin hakkı tanıyan firma, yılını dolduran personellerine de 14+2 günlük yıllık izin hakkı sunmaktadır.

Tedi Market firmasında zaman zaman fazla çalışmanız gerekebilir. Fazla çalışmanız gerekse de, mesai ücreti yerine firma içerisinde denkleştirme yapabilirsiniz.

Tedi Market Maaşları

Tedi Market firmasında yeni işe başlayan personeller asgari ücretle işe başlasalar da, zamanla maaşlarının ve rütbelerinin değiştiğini görürler. Ayrıca firma, personellerinin yemek ve yol masraflarını da karşılıyor. Yemek masrafları multinet kartlara yatırılırken, yol masrafları maaş ek olarak ödeniyor. Şubenin belirlediği aylık ciro aşılırsa, güzel primler de alabilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir