OnePlus 5’in Kamerası Uzun Süre Konuşulacak

Uzun süredir kullanıcılar tarafından merakla beklenen OnePlus 5, yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Son zamanlarda çıkan bilgilere göre OnePlus 5’in kamerası, tıpkı bir profesyonel fotoğraf makinesi gibi çalışacak. Kısacası kamera, tüm kullanıcıları rahatlıkla büyüleyecek.

Çift Arka Kamera Farklı Bir Deneyim Sunacak

OnePlus’un yeni amiral gemisi, çok farklı geliyor. Arka kısmında bulunan 16 MP kalitesindeki çift kamera, kullanıcılara farklı bir deneyim sunacak ve değişik çekimler yapmalarına olanak sağlayacak. Cihazın arka kısmında bulunan çift kamera sayesinde, farklı açılardan da kareler çekilebilecek. Aynı zamanda kameraya sığmayan kadrajlar, çift kamerayla birlikte sığacak.

Siyah – Beyaz Resimler Çekecek

OnePlus 5, siyah – beyaz resimler de çekecek. Bu sayede kullanıcılar, çektiklere karelere de nostaljik bir hava katabilecekler. Cihazın kamerasına girdiğinizde, birbirinden farklı modlarla karşılaşabilirsiniz. Günümüzde kullanıcılar, farklı çekim modları yakalayabilmek için yardımcı programlar indiriyorlar. OnePlus 5 modelinde ise buna gerek kalmayacak. Çünkü cihazda, ek programlardan daha fazla çekim modu bulunacak.

Çalışmalar Sonlanıyor

Cihaz için OnePlus firması, son virajı almak üzere. Cihazın çıkış tarihi henüz belli olmasa da, yayınlanan raporlara baktığımızda çalışmaların hemen hemen bittiğini söyleyebiliriz. Ayrıca cihazın kameralarındaki diyafram ölçüsü de f/1.8 değerinde olacak. İlerleyen günlerde, cihazla yakından tanışmış olacağız. Hem cihazın hızını, hem dayanıklılığını, hem de fiyatını kendimiz görüp duruma göre karar verebileceğiz. Bakalım OnePlus 5, kullanıcıları memnun etmeyi başarabilecek mi?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir