Mavi Jeans İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ülkemizin giyim perakendecisi denilince akıllara ilk gelen mağazalar zinciri tabii ki Mavi Jeans şubeleridir. Satışa başladığı andan itibaren sürekli olumlu yorumlar alan ve güzellikle karşılanan Mavi Jeans, istihdama da kısa sürede katkı sağlamayı başarmıştır. Böylesine dev bir firma, yakında yeni şubelerini de açacak. Peki bakalım bu şubelerde çalışmak isteyen personel adayları, hangi şartlarda çalışacak ve ne kadar maaş alacak?

Mavi Jeans Çalışma Şartları

Mavi Jeans firmasında personellerin günlük çalışma süreleri 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca bu sürece yemek ve çay molaları dahil edilmediği için, mağazada net olarak geçireceğiniz süre yaklaşık 8.5 saat olacaktır. Bunun yanı sıra haftada bir gün izin hakkınız olacaktır ve izin haklarınız mağaza yoğunluğundan dolayı hafta için kullandırılacaktır.

Tıpkı diğer firmalar gibi siz de Mavi Jeans firmasında 1 yıllık sürenizi doldurursanız 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı kullanabiliyorsunuz. Mağazada zorunlu olarak fazla çalışırsanız ve resmi tatil günleri de işbaşı yaparsanız, koşulsuz şartsız mesai ödemesi alabilirsiniz.

Mavi Jeans Maaşları

Mavi Jeans firmasında personellere verilen maaşlar oldukça dolgundur. Personeller asgari ücretten %60 oranında daha fazla maaş almaktadır. Ayrıca personellere verilen kartlara her ay 350 – 450 TL arasında yemek ücreti de verilmektedir.

Bunun yanı sıra SSK yatışlarınız da mağaza tarafından yapılır ve mağaza cirosu aşılırsa prim alabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir