Medyum Ali Hoca güvenilir mi?

medyum ali gürses

Bugün piyasada onlarca kişi medyumluk iddiasıyla hizmet vermektedir. Ancak maalesef bunların önemli bir kısmı medyumluk yeteneklerine sahip olmayan, dolandırıcı ve sahtekar medyumlardır. Ancak medyumluk, sonradan öğrenebilen bir şey olmadığı gibi, doğuştan gelen bir yetenektir. Medyumlar, doğuştan gelen bu yeteneklerini çeşitli ilimlerde kendilerini derinleştirerek geliştirir ve arttırır.
Medyum Ali Hoca ismiyle tanınan Medyum Ali Gürses, yurt dışında ve yurt içinde tanınmış, saygı duyulan bir hocadır. Bugüne kadar hem Türkiye’nin 81 şehrinden, hem Almanya başta olmak üzere Avrupa şehirlerinden, hem de Amerika gibi uzak ülkelerden binlerce kişinin derdini çözen ve yardımcı olan Medyum Ali Gürses, bu alanda açık ara farkla en çok tercih edilen ve aranan medyumdur.

Medyum Ali Gürses sahip olduğu doğuştan yeteneklerinin yanı sıra, vefk, cifr, hüddam, ebced gibi ilimlerde yıllarca çalışarak ve alim hocalardan el alarak kendini geliştirmiştir. Medyum Ali Hoca’nın çalışmalarında faydalandığı kitaplar, yüzlerce yıllık el yazması eserlerdir ve büyük din alimleri tarafından kaleme alınarak, nesilden nesile günümüze ulaştırılmıştır. Bu kitaplar Türkiye’de başka medyumlarda, hocalarda vs. bulunmaz. Bu kitapların kopyalarına ya da benzerlerine sahip olan İslam alimi sayısı çok azdır. Bu yüzden kitaplara paha biçilemez.

Medyum Ali Gürses, kendisinden yardım isteyen kişilere, bu kitaplarda yer alan gizli ilimler ve sırlar sayesinde yardımcı olmakta, bu kitaplarda yer alan tılsımlar ve dualar sayesinde her kapı açılmaktadır. Kendisine başvuran kişiler bu gizli ilimler sayesinde çok kısa sürede ve çok etkili çözüm bulduklarını, Medyum Ali Hoca kendilerine gerekli işlemleri uyguladıktan ve çalışmalar bittikten sonra, hatta çoğu zaman daha süre bitmeden gelişme görmeye başladıklarını ifade etmektedirler. dolandırıcı medyumların mantar gibi türediği son günlerde internetteki yorum ve şikayetleri araştırmadan kesinlikle işlem yaptırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Ali Bey ile irtibata geçmek için medyumali.com sitesini inceleyebilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir