2021 Kia Forte Sedan Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Kia Forte Sedan Alınır Mı?

Güney Koreli dev firma Kia, yeni Forte Sedan modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Üst düzey ve geniş bagaj hacimli araçlarla karşımıza çıkan marka, bu sefer de Sedan modeliyle karşımıza gelecek. Alışagelmediğimiz bir araçla karşımıza çıkan Kia, yine markasını ve kalitesini konuşturmayı başaracak gibi görünüyor. Şık bir görünüme ve kaliteli bir iç dizayna sahip olan Kia Forte Sedan için, müşteriler araştırma yapmaya başladı. Peki bakalım Forte Sedan, hangi özelliklere sahip olacak ve ne zaman çıkacak?

2019 Kia Forte Sedan Özellikleri

2019 Kia Forte Sedan modeli, daha önce normal görüşe çıkmadan kamuflajlı olarak test sürüşüne tabi tutulmuştu. Kamuflajlı bir şekilde teste götürüldükten sonra da kamuflajsız şekilde karşımıza çıkmıştı ve bu sürüşte de aracın sürüş zevkinin doruklara çıktığı görülmüştü. Son derece rahat bir sürüşe sahip olan aracın hem tasarım özellikleri sadeleştirilmiş, hem de araç hiçbir bakımdan sahibi üzmeyecek konuma getirilmişti.

2019 Kia Forte Sedan modeli, diğer araç segmentlerine nazaran 81 cm daha uzun bir kasa yapısıyla üretilmiş. Aynı zamanda diğer araçlara göre 12mm daha yüksek tasarlanan araç, iç konfor açısından da büyük önem taşıyor. Diğer modellere göre aracın içi, gerçekten de tam bir aile tasarımını andırıyor ve bir hayli geniş yer bırakıyor.

2019 Kia Forte Sedan Fiyatı

Yeni 2019 Kia Forte Sedan modeli, 2019 yılının ikinci yarısında satışa sunulacak ve tanıtımı detaylı şekilde yapılacak. Durum böyle olduğu için de, aracın fiyatı hakkında net bir şey söylemek şuan için mümkün değil. Lakin aracın fiyatını, 2019 yılının başlarında rahatlıkla öğrenebiliriz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir