Zara İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ülkemizde bulunan ve en büyük giyim mağazalarından biri olarak anılan Zara, mükemmel bir satış potansiyeliyle faaliyet göstermeye devam ediyor. Ünlü isimlerin de sıklıkla tercih ettiği Zara, son derece elit bir ortam olmasıyla beraber hizmet kalitesini de ön planda tutuyor. Peki Zara firmasında çalışan personellerin şartları nasıl belirleniyor ve ne kadar maaş ödemesi yapılıyor? Sizler için inceledik.

Zara Çalışma Şartları

Zara firmasında çalışan tüm personeller haftalık 45 saatlik çalışma süresini doldurmalıdır. Bu süreyi isterseniz 4 güne, isterseniz de 6 güne yayarak izin günlerinizi arttırıp kısaltabilirsiniz. Ayrıca firmada 1 yıllık çalışma sürenizi doldurursanız net olarak 14+2 günlük bir yıllık izin hakkına da sahip olursunuz.

Zara firmasında personeller, haftalık değişen sabahçı ve akşamcı vardiya sistemleriyle çalışırlar. Ayrıca geçerli bir sebep görülmediği sürece izinler yoğunluktan dolayı hafta içi kullandırılır.

Zara Maaşları

Zara firmasında işe henüz yeni giren personeller ilk etapta asgari ücretten %50 oranında daha fazla ücret alırlar. Ayrıca firmanın aylık belirlediği hedef cirolar aşılırsa, maaşların %20’si kadar prim ödülü dağıtılır. Son olarak firmanın, personellerinin yemek ve yol masraflarını karşıladığını da ifade edebiliriz. Yemek ücretleri, personellere verilen özel multinet benzeri kartlara yatırılırken, yol masrafları da maaşa ek olarak ödeniyor. Yemek kartıyla isterseniz alışveriş yapabiliyor, isterseniz de lokantalarda yemek yiyebiliyorsunuz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir