Yurtiçi Kargo İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ülkemizin en büyük dağıtım firmalarından birisi olan Yurtiçi Kargo, durmak bilmeden gönderdiğimiz emanetlerimizi her yere ulaştırmaya devam ediyor. Başarılı bir iş disipliniyle personel çalıştıran firma, taşıdıkları ürünlere özen göstererek kredisini arttırmaya devam ediyor. Peki bu firma işini nasıl yapıyor, firmada çalışanlar hangi şartlarda çalışıyor ve ne kadar maaş alıyor? Firmanın personel şartlarını sizler için araştırdık.

Yurtiçi Kargo Çalışma Şartları

Yurtiçi Kargo firmasında günlük çalışma süresi yemek ve çay molalarıyla beraber 8.5 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca firmada Cumartesi günleri yarım gün çalışacağınız için haftalık bir gün izniniz Pazar günleri kullandırılıyor. Son olarak firmada vardiya sisteminin olmadığını ve tüm personellerin tek vardiya üzerinden çalıştığını belirtelim. Eğer yıllık sürenizi doldurursanız yıllık izin hakkınızı kullanabilir, resmi tatiller dışında ek bir mesai ödemesi alamazsınız.

Yurtiçi Kargo Maaşları

Yurtiçi Kargo firmasında herhangi bir rütbe ayrımı yoktur. Çalışan her personel koşulsuz şartsız asgari ücretten %10 oranında daha fazla maaş almaktadır. Ayrıca firma, personellerinin yemek masraflarını aynı bir ödeme metoduyla karşılıyor.

Son olarak belirtelim ki, Yurtiçi Kargo prim konusunda da gayet açık davranıyor. Eğer şubenin bir aylık ürün teslim sınırı aşılırsa, personeller maaşlarının 4/1’i kadar prim ödemesi alabiliyor. Mağazada şube müdürlerinin ve yardımcılarının maaşları da personellere göre daha fazla tutuluyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir