YouTube Abone Hilesi – Abone Sayısı Yükseltmek

YouTube, milyonlarca ülkeden kolaylıkla erişilebilen müzik dinleme platformlarından birisidir. Ayrıca içerisinde barındırdığı dizilerle ve filmlerle de geçtiğimiz senelerden beri büyümeye devam eden YouTube, özgün video çekerek yükleme yapan insanlara da kazanç kapısı olmuştur. Tabii ki yalnızca özgün video çekerek ve bir kanal açarak, para kazanamazsınız. Aynı zamanda abone sayınızın da, günden güne yükselmesi gerekmektedir. Peki bakalım bu abone sayısını nasıl yükseltebiliriz?

Ytsub İn Sitesi Nedir, Nasıl Kullanılır?

Ytsub.in sitesini, YouTube kanalımıza abone çekimi yapmak için kullanacağız. Özellikle bu site üzerinden kanalımıza getireceğimiz abonelerin, şuana kadar bir zararı olmadığını da söyleyebiliriz. Sistem karşılıklı olarak çalıştığı için, bir hesabınızı bu sistem için de feda etmeniz gerekecek. Çünkü buraya üye olan insanlarımız çeşitli videolar beğenebilir, kanallara abone olabilirler.

Siteyi tarayıcınızda açtığınızda, karşınıza çıkan doğrulama kodunu girmeniz istenecektir.

Bu kodu girdikten sonra Sign in with your Google account, then enter yazısına geldiğinizde, size tek kullanımlık doğrulama kodu verilecektir. Kodunuzu youtube.com/activate alanından alarak, siteme yapıştırmalısınız.

Doğrulama kodunu siteme girdikten sonra, karşınıza çıkacak ekrandan Google hesabınızı seçmelisiniz. Hesabınızı seçip izin verme seçeneğine dokunduktan sonra, hesap sisteme tanıtılacaktır.

Başarılı! Uyarısını aldıktan sonra sitenin kontrol paneline giderek işlemlere başlayabilirsiniz.

Panele geldiğinizde tıklayacağınız yer Auto Subscribers kısmı olacaktır. Bu alana tıkladıktan sonra kanal linkinizi yapıştırın ve kısa sürede gönderime başlayın.

You may also like...

1 Response

  1. Ozan dedi ki:

    Çok güvenemiyorum bu tür uygulamalara önceden başıma gelmişti yüksek aboneli hesabım çalınmıştı bunu kaydettim en kısa zamanda deneyip görüşlerimi bildirecem

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir