Yeni İstihdam Alanları

Yeni istihdam alanları görülen işsizlik oranlarının azalmasına ve ekonominin canlanmasına katkı sağlar. Bu nedenle ekonomik sorunları gidermek ve işsizlik sorunları ile etkili bir şekilde mücadele etmek amacıyla işyeri sahipleri önemli adımlar atmalıdır. İşsizlik sorununa ölçülü ve rasyonel yöntemlerle gidermeye çalışan ülkeler her zaman güçlü hale gelir. Bu doğrultuda Class akaryakıt Naifoğlu Holding bünyesinde çalışmalarını yürüten Class petrol akaryakıt şirket sayısını arttırmayı hedefliyor.

Firma 2023 yılına kadar hedeflediği şirket sayısına 50’den 250’ye çıkarmayı öngörüyor ve daha çok kişiye gelir kapısı olmayı amaçlıyor. Class akaryakıt kaliteli hizmet anlayışını ve müşteri memnuniyetini önemseyen bir firma olarak Türkiye’nin birçok yerine yeni hizmetler götürmeyi hedefliyor.

Yatırımların Önemi

Ülkeler yapılan yatırımlar ve kaliteli hizmetler ile gelişir. Özellikle zor dönemlerde geçilen şu günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan işdünyasınınyeni yatırımlar ve istihdamlarla ekonomiyi desteklemesinin talep ediyor. Bu nedenle ClassakaryakıtNaifoğlu Holding hizmet sunduğu istasyon sayısını arttırmayı ve bütün yatırımlarını bu doğrultuda gerçekleştireceğini dile getiriyor.

Şirket sayısını her geçen gün artıracağını ve Cumhurbaşkanı’nın çağrısına destek sunacaklarını bildiriyor. Aynı şekilde Class petrol tüm iş dünyasının da bu doğrultuda etkili adımlar atmasını tavsiye ediyor. Ortak bir gaye ve yeni istihdam alanları ekonomiye katkı sağlayacağı gibi ülke yapılan reformlarla ve enflasyonla mücadele edebilir. Bu nedenle Class akaryakıt koyduğu hedefler doğrultusunda faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir