Yakın Mesafede Yabancı Dil İçin İngiltere Dil Okulları

Yurt dışında dil okullarına kayıt yaptırmak isteyenler için İngiltere en ideal yerlerden biridir.  İngilizceyi ana vatanında öğrenmek büyük artı sağlar.

Amerika’ya Göre Yer Avantajı

 Birçok kişi Amerika ile İngiltere arasında kararsız kaldığı için daha fazla ilgi almak isteyebilmektedir.  Ancak İngiltere dil okulları   uzak mesafeye gitmeden doğrudan İngilizce’nin ana vatanında dili ve kültürü öğrenmenizi sağlar. Bunun dışında bütçe açısından çok fazla fark yoktur. Şehir, okul ve program türü ile konaklama şartlarına göre yine de değişiklik mümkündür.

Hangi Şehri Seçmeli?

Bütçenize uygun dil okulunu seçerken Londra’da hemen her dil okulunun şubesi olduğunu unutmamak fayda sağlar. Burada kalmak, biraz fazladan bütçe ile size uzun vadede iyi bir katkı sağlayabilir. Hareketli, kalabalık ve farklı bir kültür içerisinde kendinizi bulmak mümkündür. Ayrıca İngiltere dil okulları   şehri seçerken üniversite şehirlerini tercih ederek  Cambridge ya da Oxford gibi yerlerde de kalabilirsiniz. Denizli bir şehir isteyenler için Brighton, Bournemouth, Hastings, Eastbourne iyi bir tercih olacaktır. Eğer yeni bir şehir ve ülke tedirginliğini en az seviyede yaşamak istiyorsanız da daha küçük şehirler seçilebilir.

Bütçenize En Uygun Okulu Bulun

 Okul seçerken en önemli diğer konu bütçenize uygun okulu bulmaktır. İngiltere dil okulları   arasında doğru karar vermek için ihtiyaçlarınızı da göz önünde tutarak  karar verebilirsiniz. İster çok şubeli okulları isterseniz de butik dil okulları seçilebilir. Her dil okulunda farklı İngilizce programlar bulunabilir.  https://www.gowest.com.tr/yurtdisi-dil-okullari/ingiltere/ üzerinden daha çok bilgi alabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir