Whatsapp İle Sahte Konum Nasıl Gönderilir?

En çok tercih edilen ve en çok kullanılan anlık yazışma ve konuşma programı olan Whatsapp ile bazen sevgilimize bazen de aile büyüklerimize veya arkadaşlarımıza hesap vermek durumunda kalmaktayız. Bu sebeple de Whatsapp’ın en çok kullanılan özelliklerinden biri olan konum servisi olmuştur. Nerede olduğumuzu merak eden sevgilimiz ya da ailemiz konum göndermemizi istemektedirler. Bunun gibi durumlarda sizleri kurtaracak olan sahte konum gönderme ile siz de istediğiniz yerden istediğiniz kişiye bulunduğunuz yerden farklı bir konum gönderebilirsiniz. Neredeyse herkes mevcut konumunun nasıl gönderileceğini biliyordur. Ancak bulunduğunuz konumdan farklı bir konumu karşı tarafa nasıl göndereceğinizi biliyor musunuz? Konumunuzu farklı göstermek istiyorsanız hemen uygulama mağazasından bir milyondan fazla indirme sayısına sahip olan Fake GPS uygulamasını indirerek telefonunuzdan sahte konuma izin ver seçeneğini seçiyorsunuz ve Whatsapp üzerinden sahte konum göndermenin keyfini yaşıyorsunuz.

sahte-konum-nasil-gonderilir

sahte-konum-nasil-gonderilir2

sahte-konum-nasil-gonderilir3

Sahte konum gönderme özelliğini Swarm, Instagram, Facebook ve Whatsapp gibi sosyal ağlarda çok rahat bir şekilde kullanabilir ve kendinizi istediğiniz yerde gösterebilirsiniz. Eğer siz de şu anda bir sahte konum göndermek istiyorsanız Android telefonunuzdan Google Play’e girerek arama çubuğuna Fake GPS yazmanız ve çıkan uygulamayı indirdikten sonra telefonunuzdan sahte konumlara izin ver seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekiyor. İşte bu kadar basit.

fake-gps-location-ile-sahte-konum-nasil-ayarlanir

Bu uygulama, özellikle son derece kıskanç olan sevgiliden ya da çok tutucu olan ailelerden kaçmak için kullanacağınız en iyi uygulamalardan biridir. Bu uygulama ile istediğiniz anda istediğiniz yerin konumunu gönderebilirsiniz. Baskılardan bıkmış olan kişilerin çok rahatlıkla kullanabileceği bu uygulama ile siz de hayatınızı dilediğiniz gibi yaşayabilir ve bunu yaparken de ailenizi ya da sevgilinizi karşınıza almak durumunda kalmazsınız.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir