Vodafone Bayileri Kaçta Açılıyor – 2021 Açılış Saati

Ülkemizin en büyük GSM operatörlerinden birisi olan Vodafone, hem operatör hem de internet modem hizmeti de vermektedir. Ayrıca teknik servis alanlarını da müşterileriyle buluşturan firma, müşteri hizmetleriyle de uzun soluklu hizmetler vererek yine müşterilerine çözüm odağı olmayı başarmıştır. Peki bakalım Vodafone bayileri kaçta açılmaya başlıyor ve saat kaça kadar hizmet veriyor?

Vodafone Bayileri Kaçta Açılıyor?

2016 yılı öncesinde Vodafone bayilerinin açılış ve kapanış saatleri çok farklıydı. Lakin 2017 yılının son döneminde firma, müşterilerine daha fazla ve daha kaliteli hizmet verme adına bayilerinin açılış ve kapanış saatlerini değiştirdi. Firmanın teknik servis personellerinin çalışma saatleri sabah 08:30 civarında başlayarak akşam 19:00 civarında son buluyor.

Normal Vodafone bayilerinin çalışma saatleri ise sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında aktif  olarak devam ediyor. Resmi tatil günlerinde veya bayram günlerinde Vodafone bayileri ve teknik servisleri kapalı konumda olsalar da, yine resmi tatil günlerinde Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Çünkü Vodafone çağrı merkezi, müşterilerine 7/24 hizmet vermektedir.

Vodafone bayilerinin kapalı olduğu durumlarda, mobil hattınızla alakalı her türü problemi Vodafone müşteri hizmetleri ile de halletmeniz mümkün olacaktır. Bu nedenle bayiye bile gitmeye gerek kalmadan müşteri hizmetlerini arayarak işlemlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir