TTNET Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Karşılaşacağımız birçok abonelik iptal işlemlerinden birisi de sanıyorum ki TTnet abonelik iptalidir. Ciddi anlamda bizleri sıkıntıya sürükleyen bu durumda takip edilmesi gereken işlemleri sizler de yazımız ile birlikte yapabilecek duruma geleceksiniz. Abonelik işlemleri oldukça kolay olan TTnet maalesef üyelik sözleşmesinin sonlandırılması konusunda biraz eziyet veren firmalardan. Modem teslimi yaparak kapatmak isteyenler için belirtilen bilgilerin geçerli olduğunu hatırlatalım.

ttnet-superonline-870x400

İlk adım, TTnet müşteri hizmetlerini aramanız olacak. İlgili kişiye ulaştığınızda aboneliğinizi iptal ettirmek istediğinizi söyleyin. Elbette ki birçok ikna konuşması ve alternatif hizmet geçişleri sunacaklar. Kararlı olursanız kapatma işlemlerini konuşmaya başlayabilirsiniz. Tüm önerilere hayır ve istemiyorum dediğinizde, kapatma işlemi için ekranda gerekli olan işlemler yapılıyor. 

Sıra geldi modemi teslim etmeye… Bu işlem için herhangi bir TTnet abonesinde işlem yapamıyorsunuz. Modem teslimler Telekom Müdürlüğünde yapılmaktadır. Bu yerin bilgilerini gittiğiniz abone merkezinden de öğrenebilirsiniz. İptal işlemleri için Telekom Müdürlüğünde abone işlemlerinden sıra alıyorsunuz ve ilk olarak TC kimlik numaranızı vererek işleme başlıyorsunuz. Adınıza kayıtlı olan tüm aboneliklerde bu şekilde ekranda görünüyor. Ekran üzerinden yapılacak birkaç işlem sonrasında, modemi veriyorsunuz. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra, modeme merkezi bir alandan sinyal gönderiliyor. Bu sinyal ile yapılan tüm abonelik işlemleri de kapatılmış olacaktır.

İptal işleminin gerçekleşmesinden sonra da aynı şekilde ikna etmek adına yeniden aranıyorsunuz. İstemediğinizi belirttiğiniz takdirde, abonelik işlemleriniz ve TTnet ile olan bağınız da sonlanmış olacaktır. Taahhütlü aboneliklerde ise süre dolana kadar abonelik bedeli fatura olarak yansıtılıyor. Kapatma işleminde ise kalan gün sayısı kadar fatura çıkartılır. Kapatma ücreti diye bir durum söz konusu değildir. Fibernet türünden bir bağlantı kullanıyorsanız, kesinlikle cihazınız ile birlikte verilen ikinci cihazı da teslim etmeniz gerekmektedir.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir