Tırnak Mantarı Tedavisi

Toplumda hemen hemen herkesin başına gelen rahatsızlar arasında yer alan tırnak mantarı, ayak ve el bölgelerinde meydana gelmektedir. Birçok farklı etken sonucunda meydana gelen tırnak mantarı, genel olarak uzun süre terli çorap kullanımı, halka açık yerlerde çıplak ayakla yürünmesi veya ayakkabı değişimi gibi nedenlerden dolayı ortaya çıkmaktadır. Tırnak mantarı tedavisi ile geçen bu sorun, tırnak renginde değişim, kötü koku ve tırnak sertleşmesi gibi sorunlar yaratan bu mantarlar, bulaşıcı bir enfeksiyondur. Çoğunlukla ayak tırnaklarında meydana gelen bu sorun, tırnağın parçalanmasına neden olabilmektedir.

Tırnak mantarı tedavisi uygulanmaz ise bütün tırnaklara ve ardından vücuda yayılabilmektedir. Yaşam kalitesinin düşüren bu sorun 60 yaş ve üzeri kişilerde iki kat daha fazla görülmektedir. Tırnakta kalınlaşma, koku, beyaz ve sarı çizgiler, şekil bozukluğu ve matlaşma gibi belirtileri bulunan bu rahatsızlık, tırnak ilaçları, hap veya lazer tedavisi ile ortadan kaldırılabilmektedir. Dermatofit adlı bir maddeden oluşan organizma sonucu meydana gelen bu sorunu lazer ile kalıcı olarak ortadan kaldırabilirsiniz.

Lazer İle Tırnak Mantarı Tedavisi

Tırnak mantarı tedavisi ile sizlerde kısa süre içerisinde enfeksiyonlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. ND Yag lazer yardımı ile rahatlıkla yaptırabileceğiniz bu işlem, yaşlı ve çocuklarda uygulanabilmektedir. Genellikle 1’er haftalık aralarla 4 seans üzerinden uygulanabilen lazer işlemi, ortalama olarak 10-15 dakika sürmektedir. Ağrı veya sızı olmadan yaptırılabilen bu işlemde, sadece kısa süreli hafif ısınma meydana gelmektedir. Gündelik hayatınıza ara vermeden yaptırabileceğiniz lazer tedavisinde, anestezi uygulamadı yapılmamaktadır.

Dudak Dolgusu

Özellikle kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen dudak dolgusu, dudakların hacimli ve güzel görünmesi amacıyla yaptırılmaktadır. Yüz estetiğinin en önemli parçaları arasında yer alan dudaklar, yaşlanma veya doğuştan ortaya çıkan sorunlar nedeniyle ince bir görünüme sahip olabilmektedir. Daha iri ve daha şekilli dudaklara sahip olmak isteyen herkes tarafından yaptırılabilen bu uygulama, cerrahi bir işlem uygulanmadan yapılabilmektedir. En sık olarak hyalüronik asit bazlı dolgu maddelerinin kullanıldığı bu uygulamada, anestezi veya kesi işlemine gerek kalmamaktadır.

Dudaklarınızda oluşan incelme ve düzleşme, belirginliğin bozulması ve asimetrik sorunları çözümleyebileceğiniz dudak dolgusu ile şekil bozukluklarını giderebilir ve daha genç dudaklara sahip olabilirsiniz. FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylanan bu yöntem, 18 yaş ve üzeri herkes tarafından rahatlıkla yaptırılabilmektedir. Anında sonuç veren bu dolgu işlemi ile 4-6 ay kadar arzu ettiğiniz dudaklara sahip olabilirsiniz.

Dudak Dolgusu Uygulaması

Güvenle uygulanabilen Hyalüronik asit kullanılan dudak dolgusu işlemlerinde, enfeksiyon ve yan etki riski bulunmamaktadır. Sadece 10-15 dakika içerisinde yapılabilen dolgu işlemi, acı veya ağrı oluşturmamaktadır. Uygulama sonrasında sadece kısa süreli olarak şişlik ve morarma meydana gelebilmekte fakat bu etkiler kendiliğinden geçmektedir.

İnce uçlu iğneler yardımıyla yapılabilen bu dolgu işleminde ilk olarak uygulama yapılacak olan bölge belirlenmektedir. Daha sonra bu bölgeye lokal anestezik etkisi bulunan bir krem sürülmekte ve uygulama bölgesi antiseptik solüsyonlar ile temizlenmektedir. Dolgu malzemesinin iğne yardımıyla uygulanması ile sona eren bu işlemin etkisi, anında ortaya çıkmaktadır. Alanında uzman kişiler tarafından yaptırılması önerilen bu işlem hakkında, www.droguzucar.com sitesi üzerinden bilgi ve destek alabilirsiniz.

Leke Tedavisi

Özellikle yaz aylarında daha belirgin hale gelen lekeler, erkek veya kadın fark etmeksizin herkesin en büyük sorunları arasında yer almaktadır. Gerek güneş etkisi gerekse gebelik, solaryum, genetik ve hormonal etkenlerden dolayı ortaya çıkan bu lekelenmeler, birçok farklı tedavi yöntemi ile ortadan kaldırılabilmektedir. Leke tedavisi Eskişehir, İzmir, Ankara ve İstanbul gibi birçok büyükşehirde bulunan elit tedavi merkezlerinde yaptırılabilmektedir. Mutlaka kış aylarında yaptırılması gereken bu tedavide, hastanın cilt yapısı ve leke derinliğine uygun olarak bir yada birden fazla tedavi yöntemi kullanılabilmektedir.

Leke Tedavisi Yöntemleri

Leke tedavisi Eskişehir gibi büyükşehirlerimizde, kimyasal peeling, enzim peeling, mezoterapi, lazer tedavileri veya renk açıcı kremler yardımıyla ortadan kaldırılabilmektedir. Kombine olarak da uygulanabilen leke tedavisi yöntemlerinde herhangi bir kalıcı yan etki riski bulunmamaktadır.

Kimyasal peeling yöntemi ile 2-4 haftalık seans araları ile 4-6 seansta lekelerinizde kurtulabilirsiniz. Cildinizi iyileştirmek amacıyla yapılabilen bu işlemde, cildiniz soyulmakta ve cildinize kimyasal asit uygulanmaktadır.

Lazer tedavilerinde ise farklı lazer çeşitleri kullanılmaktadır. Leke tedavisi Eskişehir ve bunun bigi şehirlerde, lekenin durumuna uygun olarak lazer işlemi yapılmakta ve cilt altında bulunan renk hücreleri hedef alınmaktadır.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir