Tesettür Kombinler Modanoiva.com’da

Birbirinden tamamen bağımsız olan parçaların bir araya getirilmesiyle oluşturulan bütünlüktür. Aksesuarlar da kombinlerin vazgeçilmez parçalarıdır. Tesettür giyimde her ne kadar kombin yapmak zor gibi görünse de alacağınız ufak tavsiyelerle tarzınızı oluşturmak oldukça kolaylaşacaktır.

 Şık bir görünüm elde etmek tesettürlü ya da tesettürsüz her kadının ilk amacıdır. Bu amacı gerçekleştirebileceğiniz ipuçlarını dikkate almalısınız.

 Tesettür Kombinleri İçin İpuçları

 Dar kıyafetlerden kaçınmalısınız. Vücut hatlarını ortaya çıkaran kıyafetler tesettür giyim için hoş durmayacaktır. Seçeceğiniz kombinlerde dar kıyafetler yerine üzerinizde dökümlü duracak kıyafetleri tercih etmeniz çok daha hoş duracaktır. Bol kıyafetler tercih etmeniz hem hareket kabiliyetinizi artıracak hem de istenilen tesettür kombin şıklığını sağlayacaktır.

 Tercihen şal yada eşarp seçimleri kilit noktalardan biridir. Şal seçimi dikkate alınmayan bir parçadır. Çoğu kombinde özensiz şal seçimi şıklığı kapatmaktadır. Kullanılacak olan şal yada eşarplar teninizle ve kıyafetinizle ahenk içinde olması gerekir. Açık tenli bir kadınsanız eğer kullanacağınız renkler mor, mavi, lila tonlarında olmalıdır. Buğday rengi bir tene sahipseniz ekru ve yeşil tonları size çok yakışacaktır. Esmer tenli bir kadınsanız da seçeceğiniz renkler pembe tonlarında olmalıdır. Şal ve eşarplarda kullanacağınız bu renkler size canlılık ve tazelik verirken kıyafetiniz ile de uyum içinde olduğunuzu gösterecektir.

 Tesettür Kombinlerde Renk Kullanımları

 Düzenli olarak kıyafetlerinizde iki farklı renk kullanıyorsanız üçüncü bir rengi eklemeyi de düşünebilirsiniz. Pastel tonlarını tercih ediyorsanız üçüncü renginiz oldukça canlı olmalıdır. Canlı tonları tercih ediyorsanız da üçüncü parçanın oldukça solgun olmalıdır. Siyah ve grinin muhteşem uyumuna kapılmışsanız eğer üçüncü renginiz kırmızı, fuşya, saks mavisi olabilir. Koyu renkli kombinlerinizde kasvetli görünümden kurtulmak için açık renkli parçaları üçüncü renginiz olarak belirlemeniz şıklığınızı artıracaktır.

 Tesettür Kombinlerde Aksesuar Kullanımı

 Hazırlayacağınız kombinleri güneş gözlüğü, uzun kolyeler, botlar, topuklu ayakkabılar ile tamamlayabilirsiniz. Tunikleriniz için de kot pantolonları tercih etmeniz spor şıklığınızı sağlayacaktır. Tuniklerinizi kumaş pantolonlarla kombinlemeniz de sade şıklığınızı sağlayacaktır.

 Değişik tarzlarda kıyafetlerinizi birbirleri ile kombin yapabilirsiniz. Kış mevsimlerinde canlı renkleri tercih etmeniz sizi ve hakim olduğunuz çevrenizi pozitif bir şekilde etkileyecektir.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir