Tepe Güvenlik Çalışma Şartları ve Maaşlar 2021

Son dönemlerde güvenlik firmaları arasında başarılı bir çıkış yakalayan Tepe Güvenlik, merkez olarak Ankra’da hizmet veriyor. Bunun haricinde Ankara dışında da başarılı hizmetler vermeye devam eden güvenlik firması, bünyesinde çalışabilecek personellerin de ihtiyacını duyuyor. Peki Tepe Güvenlik firmasında çalışacak personeller, ne gibi çalışma şartlarıyla karşılaşacaklar ve ne kadar maaş alabilecekler?

Tepe Güvenlik Çalışma Şartları

Tepe Güvenlik firmasında, günlük 7.5 saat çalışıyorsunuz ve haftalık çalışma saatiniz 45 saati kesinlikle geçmiyor. Ayrıca firma bünyesinde haftada bir gün izin yapabiliyor, bir yıl çalışma sürenizi doldurduktan sonra da yıllık izin hakkında sahip oluyorsunuz. Yıllık izninizi, iş yoğunluğunun en az olduğu zamanlarda yaparsanız hem firma problem yaşamaz, hem de siz gönül rahatlığıyla tatilinizi yapabilirsiniz.

Tepe Güvenlik Maaşları

Tepe Güvenlik firmasının maaşlarına göz attığımız zaman da, diğer firmalara göre biraz daha güzel ücretler verdiğini söyleyebiliriz. Kısacası firma, diğer güvenlik firmalarına göre bu konuda birkaç adım önde yer alıyor. Tepe Güvenlik, çalışanlarına asgari ücretin %50 fazlası bir ücret veriyor. Ayrıca personellerin yemek ücretleri de, maaş haricinde veriliyor. Tepe Güvenlik firmasının ücret politikasına baktığımız zaman, firmada çalışan insanların kesinlikle memnun kalacağını söyleyebiliriz. Ayrıca bu firmada, diğer firmalar gibi yükselişe geçebilirsiniz. Çalışma sorumluluğunuz, performansınız ve uzun süreli çalışma disiplininiz firma tarafından göz önüne alınıyor ve kısa sürede başarılı bir kariyer yapabiliyorsunuz. Yükselişe geçtikçe hem mevkiiniz, hem de alacağınız ücretlerde de artış söz konusu oluyor.

Maaş+ SSK + Yemek ücreti alabileceğini firmanın şubelerine giderek, iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

 

You may also like...

1 Response

  1. Tepezede dedi ki:

    Söylediklerinizin hepsini resmi belgeler ile çürütebilirim. Tepe güvenlik sanılanın aksine personeli sömürmek üzerine müthiş yetenekli bir firma.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir