Su Almayan Bulaşık Makinelerinde Profesyonel Servis

Bulaşık makinelerinde yüksek sıcaklık değerlerine ulaşabilen su sayesinde, elde yıkamaya göre bulaşıkların çok daha yüksek kalitede ve hijyen seviyesinde yıkanabilmesi mümkün oluyor. Bununla birlikte elde yıkamaya oranla bulaşık makinelerinde yıkanan bulaşıklar için çok daha düşük su tüketimi gerçekleştirilebiliyor. Ancak bulaşık makinelerinin yüksek dayanıklılık taşıyan kaliteli malzemelerine ve yüksek teknolojilerine karşın zaman içerisinde su alamama gibi bir sorun yaşayabilmesi muhtemeldir. Böyle bir durum makinenin teknolojisinden ziyade hatalı kullanım, çevresel faktörler gibi pek çok farklı etkene bağlı olarak meydana gelebiliyor. Ancak bir bulaşık makinesinin su alamaması gibi bir problem yaşaması durumunda mutlaka en hızlı şekilde profesyonel servis desteğine başvuru gerçekleştirilmesi gerekir. Beykoz Bosch Servisi merkezi su almayan bulaşık makinelerinde hızlı ve etkin çözümler sağlıyor.

Uzman ve güncel bulaşık makinesi teknolojisine ilişkin olarak bilgi sahibi olan Pendik Bosch Servisi merkezinin teknik personelleri, su alamayan bulaşık makinelerinde pratik şekilde çözümler sağlıyor. Tamamen maksimum seviyede müşteri memnuniyeti odaklı uygulanan çalışmalarda öncelikli olarak hem kalite hem de ekonomik ön planda tutuluyor. Buna göre su alamayan bulaşık makinelerinde öncelikle bağlantı sorunları değerlendiriliyor. Makinenin musluğa bağlı olup, olmadığı, bağlı bulunduğu musluğun açık olup, olmadığı ve bağlı bulunduğu musluk tesisatında su bulunup, bulunmadığı kontrol ediliyor. Eğer bunlardan kaynaklı bir sorun mevcut ise sorun kısa sürede giderilebiliyor. Ancak sorun bu bağlantılardan kaynaklı değil ise diğer kontroller gerçekleştiriliyor.

Uygulanan kontroller çerçevesinde Kartal Bosch Servisi teknik personelleri öncelikli olarak su giriş hortumunun veya hortum filtresinin tıkalı olup, olmadığını kontrol ediyor. Tıkalı olan makine su giriş hortumu suyu geçiremeyeceğinden, su alımı gerçekleştirilemez. Bu yüzden tıkalı olan hortum yerinden sökülerek, tıkanıklık giderilir ve yeniden takılır. Bu şekilde sorun en hızlı şekilde giderilebilir. Ancak sorun hortumdan kaynaklı değil ise mekanik bir sorun olarak su giriş ventillerinde arıza meydana gelmiş olabilir. Böyle bir durumda da makinenin su giriş ventilleri değiştirilmektedir. Değişim işlemi uygulanan su giriş ventillerindeki yedek parçalar sadece orijinal yedek parçalardan oluşmaktadır. Böylelikle makinenin kısa süre içerisinde yeniden arızalanması ve benzer sorunlar yaşatmasının önüne geçilebiliyor.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir