Spa uygulamaları

Günümüzün şehir hayatında yorgunluğunuzu atmak ve daha sağlıklı bir yaşam için trendlerden biri olan spa ve masaj uygulamaları Termal Oteller bünyesinde sağlanmaktadır. Spa kürleriyle hem rahatlama hem de huzur bulma imkanı, Termal Oteller sayesinde unutamayacağınız bir deneyim sunuyor. Spa masajları ve aromatik yağların insan bedenini ve ruhunu arındırmada da etkili olduğu bilinmektedir. Spa kürleri fiziksel tedavini yanı sıra ruhsal tedaviyi de destekler.

Spa tedavisi farklı biçimlerde uygulanabilmektedir. Başlıca spa uygulamalarına bir göz atarak size en uygun olanı bulabilirsiniz. Spa ile sağlık ve arınma sizi bekliyor.

Artık ülkemizde spa tatili veya tatilde spa kullanımı giderek artmaktadır.

Buhar hamamı

Spa’nın bu uygulamasında yüksek ısıyla oluşturulan buhar sayesinde toksinlerin atılması amaçlanıyor.

Thalasso-terapi

Isıtılmış deniz suyu, çamur, yosun, tuz gibi maddelerle hazırlanan özel bir karışım ile yapılan masaj yöntemidir. Hazırlanan karışımın içerisinde bulunan bitki özleri ile beraber mineral ve vitaminler de barındırmaktadır. 37 derece sıcaklıkta ısıtılan deniz suyu ile vücuda iyot alımı sağlanır. Thalasso terapinin farklı uygulama biçimleri bulunmaktadır. Bunların en yaygın olanı ve tercih edileni deniz yosununun vücuda bandajlanarak uygulanmasıdır.

Tuz Peelingi

Tuz peelingi ile vücutta bulunan ölü hücreler kalın tuz parçalarının yardımıyla ovularak deriden atılır. Deri daha rahat nefes alır ve canlılığını uzun zaman sürdürür. Tuz peelinginin etkisini artırmak için aralıklarla tekrarlanması gerekmektedir.

Aromaterapi

Aromaterapi vücutta oluşan fiziksel ve zihinsel bozuklukların giderilmesi için uygulanan bir spa masaj türüdür. Bitkisel aromalı yağlar kullanılarak uygulanır. Bitkisel ve aromatik yağların yatıştırıcı ve uyarıcı, ağrı giderici,kas gevşetici, zehir atıcı, nefes açıcı, sinir sistemini dengeleyici, depresyon ve uykusuzluk giderici, hafızayı güçlendirici, hücre yenileyici gibi birçok etkisi bulunmaktadır.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir