Sony Alpha 6300 Alınır mı? Özellikleri ve Fiyatı

Sony Alpha 6300 hakkında hazırladığımız bu inceleme yazısı ile siz de Sony Şirketi’nin çıkarmış olduğu yeni aynasız fotoğraf makinesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda da inceleme videosuna da Youtube üzerinden ulaşabilirsiniz.

maxresdefault

Sony Alpha 6300 Özellikleri

Cihazın sağ tarafında yer alan kontrol düğmeleri sayesinde, aygıt ile ilgili tüm ayarlara ulaşabilirsiniz. Kompakt tasarımı sayesinde Sony Alpha 6300 fotoğraf makinesi, taşıma konusunda büyük bir kolaylık sağlıyor.

24 MP CMOS sensör ve iyileştirilmiş BIONZ X işlemcisine sahip olan bu ürün, geliştirilmiş sensörüyle birlikte çok daha kaliteli sonuçlar elde edebilmenizi sağlıyor. Aynı zamanda video konusunda da 4K, 30 FPS hızında çekim yapabilen Sony Alpha 6300, fotoğrafta olduğu kadar bu yönüyle video tarafında da iddialı bir üründür.

Sony Alpha 6300 fotoğraf makinesinde yer alan Wi-Fi ve NFC bağlantı seçenekleri, dosyalarınızı kolayca farklı cihazlara aktarmanız için tasarlanmıştır. Sony’nin bu alandaki yardımcı uygulaması Memories ile ister Wi-Fi isterseniz de NFC yardımıyla dosyalarınızı farklı cihazlara aktarabilirsiniz.

sony_alpha_6000_body_black_images_820861619

İsterseniz saydığımız bu özellikler ve daha fazlası için Sony Alpha 6300 fotoğraf makinesi için hazırlanan incele videosunu Youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

sony_a6300_hareketli_lcd_ekran_2

Alınır mı?

Her ne kadar akıllı telefonların ortaya çıkması ve her yeni çıkan modelde kamera faktörüne çok daha fazla önem verilmeye başlansa da bir fotoğraf makinesinin yerini tutan bir telefon yoktur. Gerek profesyonel çekim sağlaması gerekse de kullanabileceğiniz lensler ile çok kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Sony Alpha 6300’ün Wi-Fi bağlantısı sayesinde tüm fotoğraflarınızı diğer cihazlara herhangi bir kablo olmaksızın gönderebiliyor olmanız bu cihazı seçmek için en büyük nedenlerinizden biri olacaktır. Gerek diğer özellikleri gerekse de Wi-Fi özelliği ile kesinlikle tercih edilmesi gereken bir üründür.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir